CEC Romania: Anunt de ULTIM MOMENT, ce Trebuie sa Stie IMEDIAT Clientii Romani!

CEC Romania Anunt ULTIM MOMENT Trebuie Stie IMEDIAT Clientii Romani

CEC Romania, una dintre cele mai importante institutii financiare din toata Romania la ora actuala, a decis sa-i anunte pe toti clientii, printr-o instiintare de ultim moment, in legatura cu ceea ce intentioneaza sa faca in cursul zilei de maine, iar asta pentru ca urmeaza o noua runda de lucrari de mentenanta.

CEC Romania explica mai jos, in mod oficial, faptul ca incepand cu ora 06:30 a zilei de 12 octombrie, vor fi organizate noi lucrari de mentenanta pentru serviciile in baza carora functioneaza sistemele proprii, iar ele ar urma sa dureze aproximativ 90 de minute, astfel ca unele servicii vor fi nefunctionale.

CEC Romania: Anunt de ULTIM MOMENT, ce Trebuie sa Stie IMEDIAT Clientii Romani!

Conform celor de la CEC, vorbim despre indisponibilitate pentru serviciile de Mobile si Internet Banking, acestea urmand a nu functiona in mod corect pentru clientii care au nevoie de ele, deci nu veti putea administra in vreun fel banii pe care ii aveti, fara a merge la o agentie bancara la care sa cereti ajutorul angajatilor.

CEC nu e la prima sesiune de lucrari de mentenanta, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla, pentru ca banca a anuntat din timp care ii sunt intentiile, deci nu ne vom putea plange in momentul in care nu vom vedea vreo informatie in cadrul aplicatiei bancare, sau in platformai online pe care aceasta o are pentru noi.

Vă informăm că mâine, 12 octombrie 2023, începând cu ora 06:30, din cauza efectuării unor lucrări tehnice, ce sunt estimate a dura aproximativ 90 de minute, pot apărea întreruperi ale serviciilor de Mobile și Internet Banking. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat.