Volodimir Zelenski: Noi Actiuni foarte IMPORTANTE pentru Ucraina in Plin RAZBOI cu Rusia!

Volodimir Zelenski Noi Actiuni IMPORTANTE Ucraina Plin RAZBOi Rusia

Volodimir Zelenski aduce iar in atentia ucrainienilor din intreaga lume actiunile foarte importante pe care le-a luat pentru Ucraina, in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece el a fost prezent la Bruxelles pentru a discuta cu oficialii europeni despre sustinerea de care are nevoie tara sa.

Volodimir Zelenski explica in mod oficial mai jos ceea ce ar trebui sa stie oamenii in legatura cu evenimentele de la Bruxelles, dar si despre intalnirea cu premierul Belgiei, ajutorul pentru Ucraina urmand a continua in cursul saptamanilor si lunilor urmatoare

“Un raport despre activitatea noastră de astăzi la Bruxelles. O întâlnire în formatul Ramstein, coaliția noastră largă de apărare, peste 50 de state membre. Miniștrii apărării, ofițeri militari de vârf.

Obiectivul nostru principal este să ne consolidăm apărarea antiaeriană și cele mai importante instrumente din front. Artilerie, sisteme de rază lungă. Sunt recunoscător tuturor partenerilor pentru disponibilitatea lor continuă de a ajuta apărarea noastră.

M-am întâlnit cu secretarul american al apărării Austin și cu noul președinte al șefilor de stat major comun, generalul Brown. Întâlnirea a fost lungă și specifică.

Am avut o întâlnire bună cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Am discutat despre prioritățile noastre de apărare, despre cooperarea noastră cu Alianța.

Discuțiile cu prim-ministrul Belgiei au fost foarte importante și productive. Belgia s-a alăturat coaliției noastre de avioane și va furniza Ucrainei F-16. Acesta este un pas puternic. Există un nou pachet de apărare din Belgia, care are câteva componente importante. Aș dori să menționez în special rachetele de apărare aeriană. Mulțumesc! Belgia

Deci, a fost o zi puternică! Belgia, multumesc! Toți aliații din Ramstein, vă mulțumesc! Statele Unite, sunt recunoscător pentru conducerea și sprijinul dumneavoastră!

În fiecare zi, războinicii noștri și întreaga noastră națiune devin mai puternice. Glorie Ucrainei!

Mulțumim domnului prim-ministru Alexander De Croo și întregii Belgiei pentru munca de principiu privind înghețarea activelor statului agresor.

Astăzi am discutat despre modul în care activele înghețate ale Rusiei pot fi folosite chiar acum, fără a pierde timpul, pentru a compensa pagubele cauzate de agresiunea Rusiei.

În mod semnificativ, Belgia a devenit prima țară care a inițiat practica utilizării activelor rusești înghețate pentru a sprijini apărarea împotriva terorii ruse. Fondurile vor fi direcționate către asistența de securitate a statului nostru și către proiecte de reconstrucție rapidă în regiunile Ucrainei.”