iOS 17.1 are o Data de Lansare, care sunt Planurile Apple pentru iPhone si Android

iOS 17.1 lansare 24 octombrie radiatii iphone 12 franta

iOS 17.1 are o data de lansare stabilita de catre compania Apple, actualizarea pregatita pentru telefoanele iPhone si tabletele iPad fiind aproape de a fi pusa in distributie, iar asta pentru ca autoritatile din Franta au dezvaluit acest lucru.

iOS 17.1 este pregatit de lansare pentru a rezolva o problema pe care Apple o are in Franta, acolo unde e acuzata ca telefoanele iPhone emit radiatii mai mari decat ar trebui, iar solutia pare sa fie modificarea felului in care functioneaza telefoanele mobile.

Apple risca sa aiba telefoanele iPhone 12 blocate complet la vanzare in Franta, daca nu rezolva problema, astfel ca iOS 17.1 va fi lansat pana in 24 decembrie, conform autoritatilor franceze, pentru ca utilizatorii dispozitivelor sa le poata folosi in siguranta.

Problemele din Franta forteaza lansarea iOS 17.1

Separat de rezolvarea acestei probleme, iOS 17.1 aduce deasemenea inclusiv alte imbunatatiri pentru restul telefoanelor iPhone si tabletelor iPad, compania Apple lucrand din greu pentru a imbunatati semnificativ experienta de utilizare de care noi avem parte.

“Apple a dezvoltat o actualizare software și ANFR a validat-o deoarece aduce efectiv SAR „membru” localizat în conformitate cu limita de reglementare de 4 W/kg.

Această actualizare a fost distribuită de Apple anumitor clienți voluntari în ultimele zile („testeri beta”). Compania s-a angajat să extindă această actualizare de software la toți utilizatorii francezi de iPhone 12 până cel târziu pe 24 octombrie.”