CEC Bank: Decizia Oficiala IMPORTANTA Anuntata Clientilor din Toata Romania

CEC Bank Decizia Oficiala IMPORTANTA Anuntata Clientilor Toata Romania

CEC Bank, una dintre principalele institutii financiare din Romania la ora actuala, a decis sa dezvaluie o decizie importanta pe care a luat-o si pe care o pune deja in aplicare, iar asta pentru ca a integrat in aplicatia pentru iPhone si Android o functionalitate de generare a cardurilor virtuale, diredt de catre clienti.

CEC Bank vorbeste mai jos despre ceea ce inseamna aceasta schimbare importanta pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca masura este una menita sa ne permita sa folosim aceste carduri virtuale in siguranta, fara a mai fi necesara utilizarea cardurilor normale pentru plati online, sau chiar la POS.

Puteti vedea mai jos explicatiile pe care CEC Romania le ofera cu privire la ceea ce inseamna utilizarea acestor carduri de catre clienti, iar asta pentru ca multumita lor putem sa generam carduri care pot fi anulate imediat, daca exista suspiciunea de frauda in ceea ce le priveste, deci nivelul de siguranta de care beneficiem este ridicat.

CEC Romania nu este prima banca de la care vedem asemenea functii oferite, iar asta ne va oferi posibilitatea de a ne asigura de faptul ca banii nostri vor fi mereu in siguranta, mai ales avand in vedere ca exista atat de multe tipuri de fraude care se deruleaza in mod constant, asa ca trebuie sa fi mereu vigilenti.

Am lansat o nouă funcționalitate în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC app! Clienții își pot emite singuri, fără costuri și drumuri la bancă, carduri virtuale pentru toate tipurile de card de debit. Cardul virtual poate fi folosit pentru:

  • plăți la POS, după înrolarea cardului într-o aplicație de plăți (Google Wallet sau Apple Pay)
  • plăți online, folosind datele cardului disponibile în aplicație
  • retragere de numerar contactless de la ATM-urile și MFM-urile CEC Bank dar și de la echipamentele altor bănci care permit acest tip de operațiune contactless.