Volodimir Zelenski: Anuntul Oficial foarte IMPORTANT in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski Anuntul Oficiale foarte IMPORTANT in Plin Razboi in Ucraina

Volodimir Zelenski transmite in mod oficial un anunt foarte important in plin razboi in Ucraina, iar asta pentru ca aduce in atentia lumii intregi atacurile nemiloase care inca au loc in interiorul tarii sale, Rusia parand sa fi lansat o noua ofensiva, conform Pentagonului.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre sacrificiile pe care le fac militarii ucrainieni la ora actuala, presedintele Ucrainei incercand sa aduca ajutor cat mai mare si mai rapid in aceasta perioada foarte complicata a conflictului cu Rusia.

“În fiecare zi, orașele noastre, satele din regiunile care se învecinează cu Rusia și de-a lungul liniei frontului sunt supuse atacurilor teroriste din partea ocupantului. Și în fiecare zi, oamenii noștri primesc ajutor acolo, ceea ce este foarte important. Indiferent ce s-ar întâmpla, ucrainenii au grijă unii de alții, iar statul rămâne funcțional.

Ucraina nu poate fi învinsă pentru că poporul nostru nu poate fi învins. Vă rugăm să susțineți și să mulțumiți tuturor celor care lucrează de dragul oamenilor, care protejează vieți. Salvatorii noștri, medicii, asistentele, voluntarii, ofițerii de poliție, lucrătorii de utilități, inginerii energetici – cei fără de care nu ar exista o viață normală.

Toată lumea este importantă. Toată lumea merită recunoștință. Și toți războinicii noștri. Fiecare dintre ei care se află acum în luptă și pe posturi de luptă, în misiuni de luptă. Cine ne salvează armata după ce a fost rănit.

Cei care îi antrenează. Cei care repară echipamentele și întrețin operațiunile brigăzilor noastre de luptă. Din regiunea Harkiv până în regiunea Herson. Aceasta include Kupyansk, poziții în sectorul Donețk, Avdiivka. Vă mulțumesc băieților pentru puterea voastră și pentru distrugerea foarte semnificativă a ocupantului!

Aceasta este Maryinka noastră. Direcții în Zaporizhzhia. Mulțumesc tuturor celor care luptă pentru țara și poporul nostru! Slavă neamului nostru puternic!
Ucraina știe să fie puternică. Și vom rezista. Trebuie să înduram și să câștigăm. Și noi vom. Glorie Ucrainei!”