WhatsApp: Explicatiile privind o IMPORTANTA Functie din Android si iPhone

WhatsApp Explicatiile IMPORTANTA Functie Android iPhone

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume la ora actuala, a publicat o serie de explicatii extrem de importante, despre care trebuie sa stie toti utilizatorii cu telefoane Android si iPhone, iar mai jos puteti vedea detlaiile cu privire la backup-urile pe care le putem face pentru conversatii.

WhatsApp ne detaliaza mai jos modalitatile prin care ne putem folosi de backup-uri in cele mai bune moduri, dar si cum putem salva datele intr-un mod cat mai facil, astfel incat sa avem parte de siguranta informatiilor, indiferent unde decidem sa le salvam, atuni cand vrem sa le avem in siguranta.

Despre backup-urile WhatsApp in Google Drive

Cel mai simplu mod de a vă transfera datele WhatsApp pe un telefon nou este folosirea Google Drive. Google Drive este oferit, dezvoltat și operat de Google. Fișierele de rezervă pot varia în dimensiune și pot folosi date mobile.

Conectați-vă telefonul la Wi-Fi înainte de a face backup pentru chat-urile pe Google Drive, pentru a evita costuri suplimentare. Va trebui să faceți backup pe Google Drive la fiecare cinci luni pentru a evita ștergerea automată a backupului de către Google.

Notă:

  • Backup-ul WhatsApp este legat de numărul de telefon și de contul Google cu care au fost create.
  • Backup-urile WhatsApp care nu au fost actualizate în 5 luni ar putea fi șterse automat de Google. Pentru a evita pierderea oricăror copii de rezervă, vă recomandăm să faceți copii de rezervă ale datelor WhatsApp des.
  • Prima dvs. copie de rezervă pe Google Drive poate dura ceva timp. Vă recomandăm să lăsați telefonul conectat la o sursă de alimentare.
  • De fiecare dată când creați o copie de rezervă Google Drive folosind același cont Google, copia de rezervă anterioară va fi suprascrisă de Google. Nu există nicio modalitate de a restabili o copie de rezervă mai veche din Google Drive.
  • Media și mesajele pentru care faceți backup nu sunt protejate de criptarea WhatsApp end-to-end în timp ce sunteți în Google Drive, cu excepția cazului în care ați selectat să activați backup criptat end-to-end.
  • Dacă întâmpinați probleme cu backup-ul pe Google Drive, chat-urile și media stocate în baza de date WhatsApp a telefonului sunt disponibile dacă utilizați OS 9 sau o versiune mai mică.