Windows 11: Microsoft ia o Decizie RADICALA Inaintea unui Nou Update Important

Windows 11 Microsoft Decizie RADICALA Inaintea Nou Update Important

Microsoft a decis să retragă un upgrade al Windows 11 din cauza unor probleme cu o nouă funcție importantă pregatită pentru utilizatori. Această nouă funcție a fost temporar disponibilă pentru membrii programului Windows Insider, cei care testează în avans modificările pregătite de Microsoft, și a fost eliminată din ultima previzualizare a Windows 11.

Mulți utilizatori sunt deja familiari cu funcțiile de video casting dacă au folosit un dispozitiv precum Chromecast. Dacă ne întoarcem în timp, mulți își vor aminti de folosirea cablurilor HDMI pentru a conecta computerul la televizor. Acest lucru permitea selectarea și controlul conținutului media pe computer și vizualizarea pe ecranul televizorului, fie pentru o experiență vizuală mai bună, fie pentru a-l partaja cu alții.

Windows 11 are retrasa o functie importanta de video casting, de catre Microsoft

Eliminarea acestei funcții a fost descoperită într-un update lansat pe 19 octombrie, cunoscut sub numele de Windows 11 Preview Build 22635.2486, prin intermediul canalului Beta al programului Windows Insider. Utilizatorii care aleg să actualizeze la această versiune vor observa că aceasta nu include experiența de video casting pe care Microsoft o testează.

Funcția a fost adăugată inițial în Build-ul 22631.2129 al Windows 11, în luna august a acestui an, dar a fost dezactivată explicit de Microsoft pentru a remedia erorile și pentru a îmbunătăți funcția. Microsoft anunță intenția de a reintroduce funcția de casting într-un viitor release al canalului Beta.

În ceea ce privește noutățile din acest build, principala schimbare se referă la denumirea “Xbox Game Bar”, care acum apare simplu ca “Game Bar” în meniul Start. Componentele sistemului apar acum sub eticheta “System” în meniul Start, ceea ce ar trebui să faciliteze identificarea și găsirea lor.

Au fost, de asemenea, remediate unele erori legate de crash-uri asociate cu meniul Start afectat de setările de limbă și glitch-uri ale taskbar-ului care provocau probleme cu funcția de căutare.