PREMIERA la Netflix, Cand Transmite Primul Eveniment Sportiv Live

PREMIERA Netflix Cand Transmite Primul Eveniment Sportiv Live

Netflix, de departe cea mai mare platformă de streaming video la cerere din întreaga lume la ora actuală, își extinde orizonturile și face un pas îndrăzneț în lumea transmisiunilor sportive live. Pe data de 14 noiembrie, platforma va difuza “Cupa Netflix”, un turneu de golf de excepție ce va avea loc la Wynn Golf Club, în apropiere de faimosul Las Vegas.

Evenimentul Netflix va avea loc cu o zi înainte de debutul Grand Prix-ului de Formula 1 de la Las Vegas, marcând astfel o combinație extraordinară între două dintre cele mai apreciate docuseriale sportive ale platformei: “Drive to Survive” și “Full Swing”. “Drive to Survive”, care a lansat recent al cincilea sezon, oferă o privire de necrezut în culisele competițiilor de Formula 1, în timp ce “Full Swing”, lansat în 2023, urmărește îndeaproape lumea fascinantă a golfului.

În competiția Netflix de la Las Vegas, patru piloți de Formula 1 și patru jucători de golf de la PGA Tour își vor uni forțele și își vor etala talentul. Golfiștii americani Rickie Fowler, Max Homa, Collin Morikawa și Justin Thomas vor reprezenta lumea golfului, în timp ce Carlos Sainz de la Ferrari, Lando Norris de la McLaren, Alex Albon de la Williams și Pierre Gasly de la Alpine vor aduce spiritul Formula 1 pe terenul de golf.

Netflix transmite live primul sau turneu de golf, din Las Vegas

Gabe Spitzer, Vicepreședinte al Departamentului Sporturi Nonficționale la Netflix, a subliniat entuziasmul companiei față de acest nou proiect: “Ne bucurăm să vedem cum serialele noastre sportive au crescut popularitatea ligilor și competițiilor sportive din întreaga lume. Cupa Netflix va duce această energie la un alt nivel, aducând stele globale din două dintre cele mai populare serii ale noastre în primul nostru eveniment sportiv live.”

Formatul turneului gnadit de Netflix, va include patru perechi, fiecare formată dintr-un golfist și un pilot, care vor concura în meciuri de opt găuri. Cele două echipe cu cele mai bune performanțe vor avansa la ultima gaură pentru a se lupta pentru trofeu.

Wynn Golf Club este un loc cunoscut pentru găzduirea evenimentelor live, având în palmares și ediția a cincea a “The Match” în 2021, unde Brooks Koepka l-a învins pe rivalul său, Bryson DeChambeau.

De asemenea, Carlos Sainz nu este străin de golf competitiv, participând la evenimentul All-Star înainte de Ryder Cup la Roma, Italia, mai devreme în această lună. Deși Sainz a pierdut meciul în fața lui Novak Djokovic, participarea sa la eveniment demonstrează pasiunea sa pentru golf și promite o competiție captivantă la Cupa Netflix.