Germania: Masurile RADICALE ale lui Olaf Scholz pot aduce Aderarea Romaniei la Schengen

Germania anunta ca va adopta o serie de masuri radicale propuse de catre Olaf Scholz, ele fiind de mare ajutor pentru aderarea Romaniei la Sahengen in 2023.

Germania Masurile RADICALE Olaf Scholz Aderarea Romaniei Schengen

Germania se pregateste sa adopte maine un set de masuri radicale, pe care cancelarul Olaf Scholz le cere de ceva vreme deja, iar asta pentru ca seful guvernului de la Berlin vrea sa deporteze in masa migrantii care nu au acceptate cererile de azil, iar asta i-ar putea convinge pe altii sa nu incerce sa intre in tara in aceasta perioada.

Germania vrea sa ia aceste masuri pentru ca a ajuns in situatia in care nu mai poate face fata numarului mare de migranti, mai ales ca foarte multi dintre ei nu au acceptate cererile de azil, dar inca nu sunt deportati, Olaf Scholz cerand ca deportarile sa se faca mai rapid si in numar mai mare, aderarea Romaniei la Schengen depinzand de situatia migratiei din UE.

Germania face aceste eforturi spre surprinderea foarte multor oameni din Europa, iar asta pentru ca in ultimele decenii tara a avut o politica de imigratie foarte relaxata, primind pe mai oricine a dorit sa intre in tara, dar problemele actuale generate de migratia la nivelul UE, forteaza tara sa-si regandeasca politicile publice de acest gen.

“Voi aduce pachetul nostru legislativ cuprinzător pentru reveniri mai multe și mai rapide la cabinet miercuri. Oricine nu are dreptul de a rămâne trebuie să părăsească Germania din nou. Acest lucru este necesar pentru a putea continua să oferim îngrijire bună pentru oamenii care au găsit cu noi protecție împotriva războiului și terorii.

Cu toate acestea, trebuie să oferim reglementări prin care să ne putem aplica legea în mod mai consecvent și mai rapid. Pachetul nostru de repatriere prevede un pachet de măsuri restrictive. Aceasta include expulzarea și deportarea criminalilor și amenințărilor mai constant și mai rapid.