CEC Bank: IMPORTANTA Instiintare Oficiala in ATENTIA Clientilor din Romania

CEC Bank le transmite clientilor din toata Romania, dar si restului romanilor, o foarte importanta instiintare oficiala, ce trebuie sa stii chiar acum.

CEC Bank IMPORTANTA Instiintare Oficiala ATENTIA Clientilor Romania

CEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai mari institutii financiare care activeaza in Romania la ora actuala, aduce in atentia tuturor clientilor romani o instiintare oficiala despre care ei trebuie sa stie, iar asta pentru ca vorbim despre vesti extrem de bune de Black Friday, despre care toti trebuie sa stie acum.

CEC Bank spune ca romanii care au carduri VISA Affinity emise de catre banca si aleg sa faca cumparaturi de Black Friday 2023 cu ele, vor avea sansa de a castiga premii in valoare de 20.000 de euro, dar mai mult decat atat, posibilitatea de a cumpara produse in rate fara dobanda, de la orice comerciant din lume.

Dupa cum puteti vedea din explicatia de mai jos, CEC Romania explica destul de clar ce anume ce trebuie sa facem pentru a ne bucura de beneficii, mai ales ca Black Friday 2023 in Romania este “dupa colt”, iar foarte multi romani pot avea sansa de a castiga premiile care sunt oferite chiar acum pentru noi.

CEC Romania explica foarte clar pe website-ul sau ceea ce inseamna aceasta promotie si de ce merita sa participam pentru a putea avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite, dar totul pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca e bine sa va grabiti si sa va inscrieti.

De Black Friday, stai la coadă și pe net? Câștigi mai mult timp dacă ai cardul Visa înregistrat pe site-urile cu ofertele care îți plac cel mai mult. Mai mult, în această perioadă, Visa oferă premii în valoare de 20.000 de euro ca să te bucuri și mai mult de cumpărături. Alege cardul de credit Visa Affinity și ai până la 24 de rate fără dobândă, la orice comerciant din lume.