Lewis Hamilton: Anuntul IMPORTANT despre Viitoarea Masina de Formula 1 a Mercedes

Lewis Hamilton Anuntul IMPORTANT Viitoarea Masina Formula 1 Mercedes

Lewis Hamilton incheie un nou sezon de Formula 1 fara victorii importante in masina celor de la Mercedes, insa pilotul britanic face noi anunturi care surprind fanii din intreaga lume, iar asta deoarece el vorbeste despre increderea pe care o are in capacitatea echipei germane de a face o masina grozava pentru sezonul viitor.

Lewis Hamilton vorbeste mai jos despre experienta pe care a avut-o in cadrul celei mai recente curse la care a participat, cea de din Mexic, acolo unde a urcat din nou pe podium, multumita modificarilor facute pentru masina pe care Mercedes i-o ofera, insa pentru a obtine victorii importante in Formula 1, are nevoie de si mai mult.

Lewis Hamilton explica mai jos de ce are incredere ca Mercedes il poate transforma din nou intr-un campion, capacitatea sa de a obtine victorii importante fiind limitata de catre masinile pe care germanii i le pun la dispozitie, insa asta ar urma sa se schimbe in viitor, pe masura ce masini mai bune ii vor fi oferite.

“Sincer, nu mă așteptam la asta. Este întotdeauna un sentiment grozav când pui un picior în fața celuilalt și progresezi. Week-end-ul a fost foarte dificil în comparație cu ultima cursă în care tocmai am dat drumul la sol. În acest weekend am săpat adânc pentru a încerca să amenajez corect și cred că am făcut o treabă grozavă.

Adică sunt incredibil de mândru de echipa mea, așa cum am spus la sfârșitul cursei, am încredere totală în echipă. Știu că putem construi o mașină grozavă. Nu am făcut-o în ultimii doi ani, dar putem construi o mașină grozavă. Există o mulțime de ingineri, nimeni nu vrea să copieze pe cineva.”