Orange isi Atentioneaza Milioanele de Clienti, ce Pericole Aduce in Atentie!

Orange Atentioneaza Milioanele Clienti Pericole Aduce Atentie

Orange, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania la ora actuala, a decis sa-si atentioneze milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu pericolele la care acestia sunt expusi din cauza diverselor tipuri de atacuri cibernetice.

Orange vorbeste mai jos despre metode prin care ne putem proteja de fraude, adica sa nu furnizam informatiile noastre personale prin email, SMS, sau apeluri telefonice catre entitati necunoscute, pentru ca nu stim cum pot fi utilizate acestea de catre oricine.

Orange nu este la primele mesaje de acest gen, iar asta pentru ca si in trecut le-a spus clientilor sa fie extrem de vigilenti cand vine vorba despre atacurile cibernetice, astfel ca este important sa fim foarte atenti la mesajele care ne sunt aduse in atentie acum.

Cum te protejezi de fraudă ? Nu furniza prin e-mail, SMS sau apel telefonic date cu caracter personal, precum codul numeric personal, conturi bancare, parole sau coduri de reîncărcare.

Cu ocazia săptămânii internaționale dedicate conștientizării, identificării și prevenirii fraudelor, află și alte informații utile despre prevenirea fraudelor.