Formula 1: Lewis Hamilton Confirma la ce a Renuntat pentru Curse pe Circuite

Formula 1 Lewis Hamilton Confirma RENUNTAT Curse Circuite

Formula 1 se dovedeste a fi adevaratul vis pentru Lewis Hamilton, iar asta pentru ca pilotul britanic a decis sa confirme in mod oficial zvonurile conform carora a hotarat sa renunte la alcool pentru a putea concura pe circuitele din intreaga lume, lucru care ne arata cat de devotat este el castigarii competitilor in care intra.

Formula 1 este extrem de competitiva, dar Lewis Hamilton a ales sa puna performantele pe primul loc, lucru care nu i-a fost foarte usor, in final, renuntarea la alcool fiind unul dintre lucrurile foarte grele pe care o persoana le poate face, daca se afla in situatia de a consuma alcool des si in cantitati destul de insemnate.

Formula 1 l-a motivat pe Lewis Hamilton sa evite alcoolul, cel putin in perioadele in care cursele se succedau in fiecare saptamana, iar pentru un pilot in asemenea tipuri de curse este esential ca mintea lui sa fie limpede, iar el sa aiba capacitatea de a controla masina fara sa fie afectat de alcool, sau alte substante.

“Întotdeauna am căutat cum obții acel unu la sută în plus? Ca atlet, asta faci mereu. Nu știu dacă am de gând să beau din nou. De când am încetat să mai beau, m-am simțit mult mai bine, mult mai clar. Dorm mai bine, mă trezesc dimineața și încă mă pot trezi la 5 dimineața.

Întotdeauna mi-a plăcut o tequila bună, dar în zilele sau nopțile când aveam nevoie de o minte limpede, fie în noaptea dinaintea unei curse, fie în timp ce stau cu prieteni, nu am putut găsi o opțiune autentică fără alcool. Și așa a început o căutare necruțătoare pentru a crea un spirit non-alcoolic.”