Telekom Anunta Ofera Speciala pentru Sarbatori in Romania

Telekom Anunta Ofera Speciala pentru Sarbatori in Romania

De sărbători, Telekom Romania Mobile a pregătit pentru toți clienții super oferte și cadouri pentru întreaga familie, într-o promoție special creată pentru aceasta perioadă, în care tot ceea ce contează este să fim împreună cu adevărat.

Astfel, compania le face cunoscut tuturor românilor că pot beneficia de „MOBIL PUR ȘI SIMPLU”, la prețuri competitive și într-o rețea de calitate.
Perioada de desfășurare a campaniei este 15 noiembrie 2023 – 9 ianuarie 2024.

Telekom Romania Mobile aduce clienților care doresc să achiziționeze și un telefon împreună cu abonamentul, oferte atractive pentru o serie de smartphone-uri, precum Samsung Galaxy A54 5G în 24 de rate, de 6 euro/lună, cu abonamentul Nelimitat 19 sau Motorola Edge 40, în 24 de rate, de 6 euro/lună, cu abonamentul Nelimitat 15 pentru 24 de luni.

Toți clienții care intră în aplicația MyAccount, în perioada 15 noiembrie 2023 – 9 ianuarie 2024, beneficiază de cadouri săptămânale precum telefoane 5G Samsung Galaxy S23 și iPhone 14, numeroase gadgeturi (smartwatch, căști wireless, robot aspirator), sau vouchere de până la 500 de lei, la parteneri.

Știm cât de importantă este comunicarea cu cei dragi, astfel, lansăm o ofertă dedicată familiilor: 3 euro/lună in primele 12 luni, pentru abonamentul Nelimitat 5, contractat pentru 24 luni. Oferta este valabilă pentru toți abonații Telekom, începând cu achiziția celui de-al doilea abonament Nelimitat 5.

Utilizatorii cartelei preplătite au parte de internet mobil nelimitat la numai 5 euro credit, un voucher de 50 de euro la reîncărcări cumulate de 15 euro, pe perioada ofertei promotionale, precum și cadouri săptămânale în aplicația MyAccount.

Clienții persoane juridice, care aleg un abonament de mobil NELIMITAT sau BUSINESS GLOBAL de minim 10 Euro (fără TVA), pe o perioadă contractuală de 24 luni, primesc un voucher de 50 de euro (fără TVA) care poate fi folosit în următoarele 6 luni, pentru orice achiziție de smartphone cu abonament. Clienții business beneficiază și ei de cadouri săptămânale în aplicația MyAccount, pe perioada ofertei promoționale.

Campania de comunicare prin care Telekom Romania Mobile lansează noile oferte are ca element central un scenariu tipic de familie reunită în jurul mesei de sărbători și ideea că a fi împreună cu adevărat este tot ceea ce contează (Spot TV).

Bucuria revederii poate fi uneori umbrită de întrebări și așteptări care vin din partea familiei – idei fixe cu care luptăm fiecare dintre noi. Singura întrebare care contează cu adevărat, care ne aduce împreună și care ne conectează cu cei dragi este: „Ești fericit?”. Aceasta este prima campanie internațională pe care Grupul Deutsche Telekom o lansează sub noul slogan „Connecting your world”.