Volodimir Zelenski Pregateste un Nou An de Razboi cu Rusia in Ucraina

Volodimir Zelenski Pregateste un Nou An de Razboi cu Rusia in Ucraina

Volodimir Zelenski a anuntat in mod oficial astazi faptul ca Ucraina pregateste un nou an de razboi cu Rusia, avand loc discutii oficiale intre reprezentantii fortelor armate si presedintele tarii, pentru a se stabili prioritatile pentru ca armata sa poata apara teritorii si sa elibereze altele.

Volodimir Zelenski isi continua lupta impotriva Rusiei si intareste armata prin intelegerile pe care le face cu liderii multor tari in Europa si nu numai, iar mai multe detalii despre ceea ca a fost realizat, puteti citi chiar acum mai jos.

“Astăzi, am ținut o ședință de Stat Major al Comandantului-Șef Suprem, cu un raport detaliat al ministrului apărării privind anul viitor, asigurarea forțelor de apărare. Fiecare direcție și aspect – muniție, arme, echipamente și accesorii. Ce este în prezent insuficient și ce trebuie sporit în mod obiectiv, ținând cont de planurile acțiunilor noastre active.

Rapoarte importante au fost prezentate la ședința Statului Major cu privire la situația pe anumite linii de front: Donețk, Harkov, direcțiile de sud. Rapoartele au fost date de comandantul șef și generalii Syrsky, Tarnavsky, Moskaliov și Sodol. Mulțumesc fiecăruia dintre soldații noștri!

Astăzi, am emis o instrucțiune separată către Ministerul Apărării și Statul Major General privind răspunsul la transportatorii de „Kinzhals” care ne perturbă țara ore în șir din cauza alertelor aeriene.

Capacitățile noastre de apărare aeriană și pregătirea generală pentru amenințările cu rachete ne permit să ne modernizăm oarecum răspunsul – fără întreruperi inutile ale țării. Acest lucru este important pentru milioane de oameni ai noștri. Astept propuneri corespunzatoare.”