Rusia Sufera Pierderi Majore in Avdiivka dupa un Nou Atac

Rusia Sufera Pierderi Majore in Avdiivka dupa un Nou Atac

Rusia continua sa sufere pierderi majore in atacurile pe care le lanseaza in zona orasului Avdiivka, armata ucraineana reusind sa distruga nu mai putin de 80% dintre echipamentele militare pe care rusii le-au avut la dispozitie in cadrul unei noi ofensive.

Rusia continua sa piarda trupe insemnate, dar si multa tehnica militara, in bataliile pe care le duce la Avdiivka, insa pana acum nu a reusit sa obtina succese majore, Ucraina avand deasemenea probleme majore in a respinge atacurile fara a suferi pierderi mari.

“Ucraina respinge noile atacuri din apropierea Avdiivka, distruge aproape 80% din echipamentul rusesc. Rusia a desfășurat mai multe coloane de vehicule blindate în timpul atacurilor nereușite din apropiere de Avdiivka din 22 noiembrie, pierzând aproape 80% din echipament, a declarat purtătorul de cuvânt al grupului Tavria, Oleksandr Shtupun.

Forțele ruse continuă să încerce să încerce Avdiivka, lansând 13 atacuri fără succes împotriva orașului din prima linie și a așezărilor de pe flancurile acestuia, a declarat Shtupun astăzi la televizor.”