VIDEO Emoționant al unui Ostatic de 9 Ani Eliberat de Hamas dupa Atacul din 7 Octombrie

VIDEO Emoționant al unui Ostatic de 9 Ani Eliberat de Hamas dupa Atacul din 7 Octombrie
Ostatic israelian in varsta de 9 ani eliberat de Hamas. FOTO: Schneider Children’s Medical Center,

Într-o serie de momente pline de emoție, ostaticii copii eliberați de Hamas vineri, în urma unui armistițiu temporar, au fost reuniți cu familiile lor.

Un videoclip publicat de Centrul Medical Schneider pentru Copii îl arată pe Ohad Munder, în vârstă de 9 ani, alergând către tatăl său, Avi Zichri, și primind o îmbrățișare puternică. Ohad a fost eliberat împreună cu bunica sa Ruth și mama Keren.

Un alt videoclip de la centrul medical îl prezintă pe Yoni Asher, îmbrățișându-și soția Doran și pe cele două fiice mici, Aviv și Raz.

Yoni le întreabă pe fiicele sale în ebraică: „Mi-ați simțit lipsa, da? V-ați gândit la tati? Aviv, te-ai gândit la tati, da? V-ați gândit lucruri frumoase despre mine, da? Ce a spus mami despre mine?”

„Am venit aici ca doctorul să ne consulte și apoi mergem acasă, dar v-am pregătit multe păpuși și jucării… Toți oamenii de aici v-au cumpărat cadouri, totul este aici.” Alte imagini de la Centrul Medical Schneider îi arată pe foștii ostatici Daniel Aloni și pe fiica sa mică, Emilia, zâmbind și îmbrățișând membrii familiei.

Daniel Aloni a fost printre cele trei femei care au apărut într-un videoclip cu ostatici publicat de Hamas la sfârșitul lunii trecute. Ea a venit la kibuțul Nir Oz pentru a-și vizita familia și a fost răpită alături de fiica sa. Sora ei, Sharon Aloni-Cunio, și alți membri ai familiei au fost de asemenea răpiți și rămân în Gaza, conform unui purtător de cuvânt al Nir Oz.

O altă fostă ostatică, Yafa Adar, a fost văzută în imagini postate pe Facebook de familia ei în spital, îmbrățișând și zâmbind alături de un membru al familiei.

„Ea este aici! Bunica frumoasă este aici!” a spus Adriana Adar pe Facebook sâmbătă.

Adar este unul dintre fondatorii kibuțului Nir Oz și este cea mai în vârstă persoană luată ostatic pe 7 octombrie.