Volodimir Zelenski: Decizii IMPORTANTE ale Ucrainei in Plin Razboi cu Rusia

Volodimir Zelenski Decizii IMPORTANTE ale Ucrainei in Plin Razboi cu Rusia

Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a condus o reuniune importantă și provocatoare a Statului Major al Comandantului Suprem. A declarat că întâlnirea a vizat nu doar situația curentă de pe front, deși aceasta a fost, ca întotdeauna, unul dintre punctele principale.

Discuțiile au inclus acțiunile defensive și ofensive ale Ucrainei, cu accent pe Avdiivka, direcția Donetsk, Maryinka, direcția Kupiansk și direcțiile sudice. O parte semnificativă a întâlnirii a fost dedicată unui complex de probleme pentru care atât soldații, cât și întreaga societate așteaptă răspunsuri echitabile.

Acestea includ mobilizarea și demobilizarea, rotațiile în Forțele Armate ale Ucrainei, precum și problemele legate de recruții chemați la serviciu înainte de începerea invaziei la scară largă.

Atenție specială a fost acordată situației legate de activitatea comisiilor medicale militare și a birourilor de recrutare militară. Ceea ce discută soldații și comandanții trebuie rezolvat.

Astăzi, au existat rapoarte inițiale pe această temă de la Comandantul-Șef Zaluzhny, Ministrul Apărării Umerov, Ministrul Afacerilor Interne Klymenko, Ministrul Sănătății Liashko și Șeful Statului Major General Shaptala. Zelensky așteaptă o analiză mai amănunțită a fiecărei probleme atât din partea guvernului, cât și a militarilor, și propuneri concrete pentru decizii de stat.

Președintele a mulțumit tuturor celor care se preocupă de Ucraina și ucraineni, exprimând recunoștință fiecăruia care luptă pentru țară și lucrează pentru interesele ucrainene. A încheiat cu un mesaj de onoare: “Slavă Ucrainei!”

author avatar
Redactia iDevice.ro