DIGI RCS & RDS: Mesajul pentru Milioane de Clienti din Toata Romania

DIGI RCS & RDS a decis sa publice un mesaj foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

DIGI RCS & RDS formula 1 abu dhabi 4K

DIGI RCS & RDS, grupul de telecomunicatii cu unul dintre cele mai mari numere de clienti din toata Romania, a transmis in mod oficial un mesaj important pentru milioanele de romani care platesc pentru serviciile sale. Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la DIGI RCS & RDS transmit cursele de Formula 1 inclusiv in format 4K, prin intermediul DIGI 4K, iar Marele Premiu de la Abu Dhabi nu face exceptie, dupa cum puteti vedea mai jos.

DIGI RCS & RDS ne spune ca incepand cu ora 15:00 ii putem vedea pe pilotii de Formula 1 Lewis Hamilton, Max Verstappen, Charles LeClerc, Sergio Perez, si nu numai, infruntandu-se pentru a castiga cursa de final de sezon. In ultimele luni cei de la DIGI RCS & RDS au transmis toate marile premii de Formula 1 inclusiv in format 4K, dar cursa de astazi este una importanta, pentru ca va stabili clasamentul final pentru pilotii care concureaza.

DIGI RCS & RDS: Mesajul pentru MILIOANE de Clienti din Toata Romania

DIGI RCS & RDS ne vorbeste mai jos despre extraoptiunea 4K, prin care putem sa vedem posturile de televiziune care transmit in format 4K, si un doar cursele de Formula 1, ci inclusiv multe altele. Pe website-ul celor de la DIGI RCS & RDS exista mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna extraoptiunea 4K si cum o putem activa forate rapid, ea costand doar 5 LEI pe luna, conform companiei.

DIGI RCS & RDS ne va oferi posibilitatea de a vedea o varietate de evenimente importante multumita extraoptiunii 4K pe care ne-o pune la dispozitie si merita sa avem in vedere ceea ce este oferit. Desigur ca tot ceea ce este transmis depinde de canalele de televiziune in sine, nu de DIGI RCS & RDS, iar din moment ce Formula 1 se va incheia in cursul acestei zile, in perioada urmatoare vom vedea alte tipuri de evenimente sportive pe televizoare.

DIGI RCS & RDS explica in mod oficial faptul ca pentru a vedea tot continutul in format 4K, trebuie sa avem un televizor capabil sa redea acest tip de continut, deci daca nu aveti asa ceva, nu veti putea vedea nimic.