Formula 1: Lewis Hamilton si Toto Wolff au Vesti Dezamagitoare pentru Fani

Formula 1 Lewis Hamilton Toto Wolff Vesti Dezamagitoare Fani

Formula 1 s-a incheiat in acest weekend cu Marele Premiu de la Abu Dhabi, iar Lewis Hamilton ajunge la finalul a inca unui sezon in care este dezamagit de masina Mercedes, dar atat el cat si seful echipei, Toto Wolff, sunt constienti de faptul ca exista probleme foarte serioase care trebuie rezolvate la masinile echipei pentru anul 2024.

Formula 1 este dominata de Max Verstappen si Red Bull de cativa ani deja, Lewis Hamilton si Mercedes incercand sa fie o concurenta serioasa pentru olandez, dar provocarea este una extrem de dificila, iar nici macar Toto Wolff nu este sigur ca inginerii germani vor reusi sa faca fata problemelor cu care se confrunta la ora actuala.

Formula 1 este un sport extrem de competitiv, iar cum Lewis Hamilton se apropie de finalul carierei, britanicul incearca sa mai castige un titlu de campion cat se poate de curand, insa Mercedes nu ii poate oferi masina pe care sa se poata baza, iar nici pentru 2024 nu sunt sanse foarte mari ca lucrurile sa se schimbe in bine.

“Red Bull a câștigat cu 17 secunde și nu a mai atins mașina din august sau iulie. Deci puteți ghici unde vor fi anul viitor. Nu a fost un an grozav în general, așa că nu sunt multe de luat din el. Faptul că i-am supraviețuit. Cam asta este probabil. afirma Hamilton.

Există un Munte Everest de urcat pentru a ajunge din urmă cu Red Bull. Red Bull a început noile reglementări în 2022 cu un avantaj masiv și au reușit să-l mențină. Avem mult respect pentru realizările lor, din partea ingineriei și a șoferului. Învingerea lor în conformitate cu reglementările actuale este împotriva șanselor. sustine Toto Wolff.”