Formula 1: Lewis Hamilton si Anunturile Importante pentru Fanii din Toata Lumea

Formula 1 Lewis Hamilton Anunturile Importante Fanii Toata Lumea

Formula 1 s-a incheiat pentru anul 2023, sezonul luand final cu Max Verstappen castigator, pentru al treilea an consecutiv, in timp ce Lewis Hamilton inca are dificultati foarte mari in ceea ce priveste plasarea pe podium, o problema pe care Mercedes inca nu are cum sa o rezolve, chiar daca asteptarile sunt uriase din partea fanilor.

Formula 1 va continua in 2024 cu un nou sezon in care Lewis Hamilton va participa, insa pilotul britanic este foarte departe de a fi sigur ca ar putea succesul pe care il cauta din 2020, cand a obtinut ultima victorie, mai ales ca Mercedes inca nu este capabila sa ii ofere o masina de care sa fie pe deplin multumit, asa cum stie multa lume.

Formula 1 a fost dominata ani de zile de Lewis Hamilton, insa acum pilotul spune ca a reusit sa se impace cu situatia in care se afla si ramane pozitiv, increzator ca poate reveni pe primul loc in topul pilotilor, doar ca are nevoie si de o masina suficient de buna de la Mercedes, ceea ce din pacate nu se prea intampla in momentul de fata.

“Dacă cineva din lume îți spune că nu are dezamagiri, este în negare. Cu toții suntem ființe umane. Cred că este o concepție greșită. În 2009, mașina era îngrozitoare. Am avut o victorie de-a lungul anului pentru că am avut o a doua actualizare în sezon.

Din punct de vedere personal, de cele mai multe ori, mașina nu a fost spectaculoasă. Deci, este poate cea mai mare secetă în ceea ce privește succesul. Cred că am învățat multe despre starea minții mele și despre cum să o păstrez într-un loc solid și să rămân pozitiv.”