BANCA Transilvania: Toti Clientii Pusi in ALERTA, Informarea Oficiala de Ultim Moment

BANCA Transilvania a decis sa-i puna in alerta pe toti clientii sai din Romania, iata ce transmite in mod oficial banca si ce trebuie sa stii.

BANCA Transilvania identitate

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari si mai importante institutii financiare din toata Romania, a decis sa le aduca in imediata atentie romanilor o informare de ultim moment, despre care ei trebuie sa stie. Vorbim despre o informare importanta a BANCA Transilvania, in baza careia clientii sunt avertizati in legatura cu atacurile de tip phishing care se desfasoara in tara noastra si care se folosesc de imaginea bancii si nu numai.

BANCA Transilvania explica foarte clar mai jos ca trebuie sa fim extrem de atenti la orice fel de mesaje care ne sunt aduse in atentie pe retelele de socializare si nu numai, de la pagini care par sa aiba identitatea bancii. Avertismentul acesta este extrem de important, pentru ca foarte multe entitati necunoscute se folosesc de imaginea BANCA Transilvania pentru a pacali oamenii si a le fura banii, in momentul de fata.

BANCA Transilvania: Toti Clientii Pusi in ALERTA, Informarea Oficiala de Ultim Moment

BANCA Transilvania are si pagini speciale pe website-ul sau in care ofera mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al atacurilor de tip phishing si cum putem sa ne protejam. Acele informatii sunt extrem de importante pentru multa lume, iar asta pentru ca in baza lor, BANCA Transilvania ne ajuta sa evitam situatia in care devenim o victima a celor care vor sa ne faca rau, si nu ajungem sa avem banii furati.

BANCA Transilvania spune pe website-ul sau ca exista situatii in care sunt furati bani si nu mai pot fi recuperati, inclusiv cand este vorba despre inselaciuni, iar banii sunt trimisi direct de catre noi. BANCA Transilvania a publicat toate aceste informatii in ideea de a ii ajuta pe clienti sa se protejeze cat mai eficient impotriva tuturor celor care vor sa ne faca rau, asa ca e bine sa fim foarte atenti la ele si sa nu le ignoram acum.

BANCA Transilvania incearca oricum sa ii ajute pe clientii sai, daca ajung in situatia de a avea banii furati, asa ca e bine sa aveti in vedere inclusiv acest lucru pentru a cere ajutor, la nevoie.