Formula 1: Mesaj IMPORTANT al lui Lewis Hamilton pentru Masina Mercedes din 2024

Formula 1 Mesaj IMPORTANT Lewis Hamilton Masina Mercedes 2024

Formula 1 intra intr-un sezon nou in primavara anului viitor, iar Lewis Hamilton continua sa fie foarte implicat in ceea ce face Mercedes in legatura cu noua masina W15, pe care intentioneaza sa o “arunce” in lupta impotriva celor de la Red Bull, asteptarile fiind uriase, inclusiv de la pilotul britanic, fara vreo victorie in ultimii ani pe circuite.

Formula 1 impune reguli noi pentru piloti si echipe in fiecare an, iar pentru anul 2024 Lewis Hamilton va avea la dispozitie de la Mercedes o noua masina, care are numele de cod W15, iar asteptarile sunt uriase, pentru ca ea este gandita pentru a putea oferi performantele pe care le asteapta britanicul pentru a castiga curse in urmatoarele sezoane.

Formula 1 este dominata, fara drept de apel, de catre Max Verstappen, iar Lewis Hamilton incearca sa ajute Mercedes sa-i faca o masina care sa-i permita sa castige cat mai multe curse in urmatorul an, astfel ca va fi extrem de interesant de vazut cat de capabil va fi automobilul pe care va ajunge sa-l conduca in cursele care vor incepe in 2024.

“Cred că întotdeauna este dificil. „Nu sunt inginer sau designer. Deci nu este ușor. Este întotdeauna perioada captivantă a anului pentru că am văzut mașina în tunelul de vânt, merg mereu pe lângă tunelul de vânt când merg la fabrică, să o văd evoluând în orice direcție ajunge să meargă.

„Literal, când am plecat ieri din nou, am intrat doar ca să văd unde suntem, iar când mă întorc, va fi din nou un alt animal. „Am încredere deplină în toți cei care lucrează la asta. Și sper că anul viitor vom fi într-o poziție mult mai competitivă.”