WhatsApp Aduce in Atentia a Miliarde de Oameni cu iPhone si Android o Instiintare Importanta

whatsapp atentie verificare

WhatsApp aduce in atentia a miliarde de oameni cu iPhone si Android o foarte importanta instiintare, despre care trebuie sa stie toata lumea, iar asta deoarece vorbim despre sistemul in baza caruia se ofera protectie in 2 pasi pentru conturile pe care le avem active in platforma de mesagerie chiar acum.

WhatsApp explica mai jos ce inseamna inregistrarea pentru folosirea sistemului de verificare in 2 pasi, iar asta in conditiile in care compania din spatele platformei incearca sa ii protejeze in cele mai bune moduri posibile pe toti utilizatorii care se bucura de utilizarea aplicatiei pe iPhone si Android.

Despre înregistrare și verificare în doi pași

Când creați un cont WhatsApp, veți vedea două ecrane diferite:

Înregistrare: acest ecran apare când creați un cont nou sau reînregistrați contul existent. Pentru a confirma că dețineți numărul de telefon, vi se va solicita să introduceți un cod de înregistrare din 6 cifre trimis prin SMS sau apel telefonic. Verificarea numărului dvs. de telefon cu un cod de înregistrare este singura modalitate prin care vă puteți activa contul și trebuie să puteți primi codul pe telefon.

Verificare în doi pași: acest ecran apare după ce vă înregistrați cu succes numărul de telefon pe WhatsApp. Verificarea în doi pași este o caracteristică opțională care adaugă mai multă securitate contului tău WhatsApp. Când activați această funcție, creați și confirmați un PIN unic necesar pentru a vă accesa contul. PIN-ul de verificare în doi pași este diferit de codul de înregistrare din 6 cifre pe care îl primiți prin SMS sau apel telefonic. Puteți afla mai multe despre verificarea în doi pași în acest articol.

Rețineți: nu împărtășiți nimănui codul de înregistrare din 6 cifre sau codul PIN de verificare în doi pași.

Dacă nu ați activat verificarea în doi pași, dar vi se solicită să introduceți un cod PIN, este posibil ca proprietarul anterior al numărului de telefon să fi activat-o. În acest caz, va trebui să așteptați 7 zile înainte de a reseta codul PIN pentru a vă accesa contul.

Dacă ți-ai uitat PIN-ul și ți-ai înregistrat cu succes numărul de telefon pe WhatsApp, atingeți Ați uitat PIN-ul? > Dezactivați accesul la contul dvs.

Notă: WhatsApp poate fi folosit doar cu un număr de telefon pe un dispozitiv la un moment dat. După ce vă înregistrați cu succes numărul de telefon pe WhatsApp, oricine ar putea folosi contul dvs. este deconectat automat și contul dvs. este protejat.