Lionel Messi l-a DISTRUS pe Cristiano Ronaldo, cum l-a Făcut Uitat pe Portughez

Lionel Messi DISTRUS Cristiano Ronaldo cum Făcut Uitat Portughez

Lionel Messi a fost în 2023 numele care a dominat internetul în materie de fotbal, conform unui studiu recent ce a dezvăluit jucătorii care s-au bucurat de cea mai mare popularitate în întreaga lume. Conform statisticilor oferite de Fbref Stats, fanii au primit o perspectivă interesantă asupra starurilor fotbalului care au captat atenția online în ultimul an.

Lionel Messi, în mod complet nesurprinzător, conduce clasamentul, mai ales după Campionatul Mondial și mutarea sa de la PSG la Inter Miami. Messi a fost cel mai vizualizat jucător în noua sa casă, Statele Unite ale Americii, impunându-se în toate cele 50 de state.

Argentinianul Lionel Messi a avut un start remarcabil pe Coasta de Est, marcând o serie de goluri memorabile și ajutându-și echipa să câștige primul lor trofeu vreodată. Messi a fost, de asemenea, numărul 1 în China, India, Africa de Sud, Germania, Ghana, Italia, Belgia, Suedia, Olanda, Egipt, Canada, Turcia și, bineînțeles, Argentina.

Lionel Messi a reușit să-l depășească fără drept de apel inclusiv pe Cristiano Ronaldo, vechiul său rival, iar asta pentru că în afara Portugaliei, nu a fost detronat în vreo altă țară de pe glob. Surprinzător, Moises Caicedo de la Chelsea a fost jucătorul cel mai urmărit în Anglia, Scoția, Țara Galilor, Irlanda și Irlanda de Nord.

Mijlocașul a fost una dintre poveștile interesante ale ferestrei de transferuri din vară, Chelsea reușind să-l achiziționeze în detrimentul Liverpoolului. Curios, fostul star al Real Madridului, Guti, a fost cel mai căutat jucător în Columbia, în timp ce în Brazilia a fost Neymar, în Franța Kylian Mbappe și în Spania Vinicius Junior.

În concluzie, succesul lui Messi pe internet reflectă influența sa continuă asupra lumii fotbalului și interesul global neschimbat față de cariera sa impresionantă.