WhatsApp: Schimbarea Speciala cu Actualizarile pentru iPhone si Android

WhatsApp reactionare

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi lunar in lumea intreaga, le vorbeste celor peste 2 miliarde de persoane despre o schimbare speciala care a fost implementata cu actualizarile pentru iPhone si Android, ea aducand noutati de care se pot bucura multi oameni.

WhatsApp vorbeste mai jos despre reactiile pe care le putem publica pentru actualizarile care sunt publicate in canalele din care facem parte, functionalitatea fiind disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru Android, deci oricine se poate bucura de ea, oricand are nevoie de acest lucru.

Cum să reacționezi la actualizările canalului

Împărtășiți ce părere aveți despre o actualizare a canalului reacționând cu emoji. Oricine vizionează un canal, inclusiv administratorii canalului, poate reacționa cu emoji.

Administratorii canalului pot vedea informații limitate de profil lângă emoji-ul pe care îl alegeți:

  • Fotografia de profil poate fi vizibilă lângă emoji, în funcție de setările de confidențialitate. Aflați cum să vă schimbați vizibilitatea fotografiei de profil și alte setări de confidențialitate aici.
  • Numele dvs. de profil va fi vizibil și pentru administratorii de canal care sunt persoane de contact.

Persoanele care vizionează un canal, inclusiv alți urmăritori, văd doar câte reacții are o actualizare și numărul fiecărui tip de emoji distribuit. Nu vor vedea ce emoji ai ales.

Puteți vedea numărul de reacții atingând emoji-urile din partea de jos a unei actualizări. Nu este posibil să ascundeți reacțiile sau numărul de reacții.

Cum să adăugați, să schimbați și să eliminați reacțiile emoji

Puteți adăuga sau elimina o reacție la orice actualizări făcute în ultimele 30 de zile.

  • Adăugați o reacție: pentru a adăuga o reacție la o actualizare, plasați cursorul peste actualizarea la care doriți să reacționați, apoi faceți clic pe pictograma emoji și alegeți una. De asemenea, puteți face clic pe meniu > Reacționează.
  • Schimbați-vă reacția: vă puteți schimba reacția la un emoji diferit trecând cu mouse-ul peste actualizarea la care doriți să reacționați, făcând clic pe pictograma emoji și alegând una nouă.
  • Eliminați o reacție: eliminați o reacție dintr-o actualizare trecând cu mouse-ul peste actualizarea la care ați reacționat și făcând clic pe emoji-ul cu care ați reacționat pentru a o elimina.

Notă:

În mod implicit, puteți reacționa la o actualizare cu orice emoji, dar administratorii pot limita acest lucru la setul implicit.

Puteți adăuga o singură reacție pentru fiecare actualizare.

Chiar dacă alegi să nu mai urmărești un canal, reacțiile tale la conținutul canalului nu sunt șterse.

Este posibil ca administratorii canalului să vadă reacția dvs. înainte de a o elimina sau dacă eliminarea acesteia nu a avut succes. Nu veți fi notificat dacă eliminarea unei reacții nu a avut succes.