WhatsApp Dezvaluie Masurile Importante Decise cu Actualizarile pentru iPhone si Android

whatsapp abuz

WhatsApp a dezvaluit in mod oficial masurile importante care au fost decise impreuna cu cele mai recente actualizari pentru iPhone si Android, platforma de mesagerie aducand in atentia tuturor oamenilor ceea ce se intampla si este oferit in cadrul platformei de mesagerie pentru intreaga lume acum.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor din toata lumea acces la un numar cat mai mare de functii, care sa poata fi folosite si in siguranta, iar asta pentru ca vorbim despre informatii legate de criptarea conversatiilor din canale, dar si despre masuri luate impotriva comunitatilor in care exista abuzuri.

Criptare de la capăt la capăt și confidențialitate a numărului de telefon

Având în vedere caracterul privat al chat-urilor din cadrul comunităților, WhatsApp va continua să protejeze mesajele cu criptare end-to-end, astfel încât doar membrii grupurilor respective să le poată vedea și nimeni altcineva. Această tehnologie de securitate protejează conversațiile sensibile dintre organizații, locuri de muncă și grupuri personale.

Pentru a proteja confidențialitatea utilizatorului, numărul dvs. de telefon este ascuns comunității. Numai administratorii comunității și persoanele de contact din grup vă pot vedea numărul de telefon. Acest lucru previne contactul nedorit și reduce riscul de a răzui numerele de telefon ale oamenilor.

Luarea de măsuri împotriva comunităților abuzive

Aceste măsuri și controale sunt concepute pentru a permite administratorilor comunității să rezolve problemele din cadrul grupurilor lor. Continuăm să încurajăm utilizatorii să ne raporteze direct comunitățile și mesajele problematice.

Ori de câte ori devenim conștienți de comunități care se implică în abuzuri, cum ar fi distribuirea de materiale de abuz sexual asupra copiilor sau coordonarea violenței sau a traficului de persoane. WhatsApp va interzice membrii individuali ai comunității sau administratorii, va desființa o comunitate sau va interzice toți membrii unei comunități. Ne bazăm pe toate informațiile disponibile necriptate, inclusiv numele comunității, descrierea și rapoartele utilizatorilor pentru a lua măsurile corespunzătoare.

WhatsApp va continua să creeze suport pentru comunități în lunile și anii următori. Ca întotdeauna, continuăm să ascultăm cu atenție feedback-ul utilizatorilor despre cum putem ajuta oamenii să se conecteze în mod privat, în siguranță și în siguranță.