Netflix: TOP 10 OFICIAL cu cele mai Populare Filme în România Inainte de Anul Nou 2024

Netflix TOP 10 filme populare romania anul nou 2024

Netflix, cea mai mare platformă de streaming video la cerere la ora actuală, a publicat topul celor mai populare filme din România, adica exact ceea ce au urmărit românii în perioada Crăciunului, astfel că înainte de Anul Nou 2024 s-ar putea să descoperi că ai ceva de văzut în seara de Revelion, dacă nu mergi la vreo petrecere.

Netflix spune că în fiecare marți, platforma publică patru liste globale și naționale Top 10, clasând producțiile în funcție de vizualizări. Aceste liste cuprind Filme (în engleză), Seriale (în engleză), Filme (Non-Engleză), și Seriale (Non-Engleză).

Netflix evaluează popularitatea titlurilor bazându-se pe „vizualizări” pentru fiecare titlu, de luni până duminică, în săptămâna precedentă. O „vizualizare” este definită ca totalul de ore vizionate împărțit la durata totală a titlului, cu valorile rotunjite la 100.000. Astfel, poți avea o imagine clară a celor mai vizionate filme și seriale.

Netflix: TOP 10 OFICIAL cu cele mai Populare Filme în România Inainte de Anul Nou 2024

În România topul celor mai populare 10 filme în ultima săptămână include:

  1. Rebel Moon — Part One: A Child of Fire;
  2. Black Adam;
  3. The Marine;
  4. Dr. Seuss’ The Grinch;
  5. Holiday in the Vineyards;
  6. Leave the World Behind;
  7. Just Getting Started;
  8. Gone Baby Gone;
  9. Think Like a Man Too;
  10. Chicken Run: Dawn of the Nugget.

Pe Netflix, fiecare sezon al unui serial și fiecare film sunt considerate individual. Asta înseamnă că în Top 10 poți vedea mai multe sezoane din același serial, cum ar fi „Stranger Things” sezoanele 2 și 3. De asemenea, listele arată numărul total de săptămâni în care un sezon sau un film s-a menținut în top.

Pentru a reflecta preferințele globale, Netflix publică liste Top 10 pentru aproape 100 de țări și teritorii – aceleași locații unde există rânduri Top 10 pe platformă. Listele pe țări sunt de asemenea clasificate după vizualizări, oferind o perspectivă asupra tendințelor de vizionare la nivel mondial.

Netflix oferă, de asemenea, o listă cu cele mai populare 10 filme și seriale (branduite Netflix în orice țară) în fiecare din cele patru categorii, bazate pe vizualizările fiecărui titlu în primele 91 de zile. Aceasta este o modalitate excelentă de a descoperi cele mai iubite și vizionate producții Netflix.