4 Trucuri SECRETE din WhatsApp pentru Aplicația din iPhone și Android

4 Trucuri SECRETE WhatsApp Aplicația iPhone Android

WhatsApp, aplicația de mesagerie preferată de milioane de utilizatori, oferă o serie de funcții care îți pot îmbunătăți considerabil experiența de utilizare. Dacă vrei să te asiguri că nu pierzi niciodată mesajele importante și să accesezi rapid conversațiile frecvente, iată câteva sfaturi utile, optimizate pentru motoarele de căutare.

Marchează mesajele Importante

Cu WhatsApp, poți marca mesajele importante pentru a le găsi ușor mai târziu. Indiferent dacă este vorba despre o dată pe care trebuie să o reții sau despre recomandarea unui restaurant bun, funcția de marcarea a mesajelor te ajută să le organizezi eficient.

Pe iOS: Mergi la Chats > Alege chatul specific > Selectează mesajul > Apasă dublu sau ține apăsat și apasă pe stea.

Pe Android: Mergi la Chats > Alege chatul specific > Selectează mesajul > Ține apăsat și apasă pe stea.

Aceste mesaje vor fi apoi accesibile în secțiunea “Starred Messages”.

Vezi conversațiile recente fără a deschide WhatsApp

Utilizatorii de Apple pot vedea de pe ecranul principal sau de pe ecranul de blocare conversațiile recente fără a deschide aplicația WhatsApp. Adaugă widgetul “WhatsApp Recent Chats” pe dispozitivul tău pentru a vedea până la patru dintre cele mai recente chat-uri.

Pe iOS: Glisează de la stânga la dreapta de pe ecranul tău principal sau de blocare > Derulează în jos până la iconița “Edit” > Adaugă iconița “WhatsApp Recent Chats” > Reorganizează ordinea widget-urilor.

Widgetul afișează imaginea de profil circulară cu numărul de conversații necitite de la acel contact.

Crează scurtături pentru conversații individuale

Pe Android, poți crea scurtături pentru conversațiile frecvente, facilitând accesul rapid la aceste chat-uri.

Pe Android: Mergi la Chats > Alege chatul specific > Meniu > Mai mult > Adaugă Scurtătură sau Chats > Ține apăsat chat-ul individual > Meniu > Adaugă Scurtătură Chat.

Trimite notițe vocale fără a folosi mâinile

Dacă preferi să trimiți note vocale pe WhatsApp, poți înregistra mesaje fără a fi nevoie să ții telefonul în mână.

Pe iOS și Android: Mergi la Chats > Alege chatul specific > Apasă pe microfonul din dreapta casetei de mesaje > Ține apăsat microfonul > Glisează în sus pentru a bloca. Microfonul va rămâne blocat pe înregistrare până când trimiți mesajul. În acest mod, poți preasculta nota vocală înainte de a o trimite, și poți chiar să întrerupi și să reiei înregistrarea.

Aceste funcții WhatsApp îți permit să gestionezi eficient conversațiile și să te bucuri de o experiență de mesagerie îmbunătățită. Folosește-le pentru a-ți optimiza comunicarea și pentru a nu pierde niciodată mesajele importante.