DIGI RCS & RDS: Decizia Oficiala pentru MILIOANE de Clienti, ce Ofera Fara Plata Romanilor

DIGI RCS & RDS Decizia Oficiala MILIOANE Clienti Ofera Fara Plata Romanilor

DIGI RCS & RDS, unul dintre cei mai mari si mai importanti furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a luat o decizie cu o veste extraordinară pentru iubitorii de seriale, filme și documentare de calitate dupa transformarea  HBO GO în HBO Max! Cu o ofertă îmbogățită și funcții noi, HBO Max vine să redefinească experiența ta de vizionare. Și ce e și mai bine? Accesul este complet gratuit pentru clienții DIGI cu anumite pachete!

DIGI RCS & RDS te anunta in mod oficial ca, dacă ești deja client și te bucuri de pachetele Digital sau Satelit Bază, împreună cu una dintre extraopțiunile HBO sau MAXPAK, atunci te poti bucura te pentru o experiență îmbunătățită fără costuri suplimentare. Da, ai citit bine: accesul la HBO Max este gratuit în aceste condiții!

DIGI RCS & RDS explica pe website-ul sau ca activarea contului tău HBO Max este un proces simplu și intuitiv, indiferent de dispozitivul pe care alegi să te bucuri de conținut: pe smartphone: Descarcă aplicația HBO Max din App Store sau Google Play și conectează-te cu datele tale obișnuite de acces.

DIGI RCS & RDS: Decizia Oficiala pentru MILIOANE de Clienti, ce Ofera Fara Plata Romanilor

Pe Smart TV: Instalează aplicația HBO Max direct din magazinul de aplicații al televizorului tău și autentifică-te cu datele existente. Pe laptop sau PC: Accesează site-ul HBO Max și intră în cont folosind datele tale de autentificare. Ți-ai uitat datele de autentificare ? Nu e problemă! Le poți recupera ușor de pe site.

DIGI RCS & RDS are o solutie si pentru clientii care nu au abonamente de televiziune, dar vor totusi acces la platforma HBO. Dacă nu beneficiezi încă de serviciile DIGI, acum este momentul perfect să te alături: Comandă pachetele Digital sau Satelit Bază, cu opțiunea HBO sau MAXPAK, direct de pe site-ul DIGI. După instalare, accesează contul tău de client DIGI pentru a fi redirecționat spre platforma HBO Max. Setează-ți credențialele și bucură-te de noul cont HBO Max.

DIGI RCS & RDS spune ca transformarea HBO GO în HBO Max a adus o experiență de vizionare îmbunătățită și mai mult conținut de calitate direct în confortul casei tale. Cu DIGI RCS & RDS, ai acces gratuit la această platformă revoluționară, așa că pregătește-te pentru ore întregi de divertisment de top!