Kaufland: Inițiativa IMPORTANTĂ Anunțată în Mod Oficial pentru Milioane de Clienți

kaufland inițiativă inovatoare

Kaufland lansează o inițiativă inovatoare extrem de importantă într-o țară precum România, iar asta deoarece a luat decizia curajosă de a își încuraja clienții din diversele colțuri ale țării să contribuie la protejarea mediului într-un mod benefic și pentru buzunarul propriu. Între 3 și 9 ianuarie 2024, Kaufland oferă o oportunitate unică pentru iubitorii de animale și susținătorii reciclării.

Kaufland spune că poti să mergi cu cu 5 recipiente – fie PET-uri, sticle, sau doze de aluminiu – la centrele de colectare selectivă situate în parcările magazinelor Kaufland. În schimbul acestora, vei primi un voucher ce oferă 10% Extra Reducere la articolele marcate cu simbolul „Reciclezi și salvezi”. Această reducere se aplică suplimentar față de prețul afișat la raft.

Kaufland a stabilit ca în perioada campaniei, voucherul de 10% Extra Reducere poate fi utilizat pentru achiziționarea produselor din categoria Hrană pentru animale. Aceasta este o ocazie perfectă pentru a-ți răsfăța prietenii necuvântători, economisind în același timp și contribuind la un mediu mai curat.

Cuponul obținut nu este reutilizabil și poate fi aplicat doar pentru un singur produs. Pot fi utilizate mai multe cupoane pe același bon fiscal, dar fiecare cupon este valid doar pentru un singur articol. Voucherul nu se cumulează cu alte reduceri sau promoții. Pentru a fi scanat la casă, cuponul are valoarea simbolică de 0,01 RON.

Kaufland are și automate de reciclare care vor emite maximum 3 vouchere de reducere pentru sesiuni cu peste 15 recipiente. Recipientele trebuie să fie goale, curate și nedeteriorate pentru a fi acceptate de automat. Cuponul valoric se eliberează doar pentru recipiente depuse în multiplu de cinci.

Această inițiativă nu doar că sprijină reciclarea, dar îți oferă și posibilitatea de a economisi bani și de a te bucura de produse de calitate pentru animalele tale de companie. Vizitează Kaufland între 3 și 9 ianuarie 2024 și ia parte la această campanie responsabilă și avantajoasă!