WhatsApp are o Actualizare cu Impact Urias pe Miliarde de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp autenticitate

WhatsApp, platforma globală de mesagerie, lucrează acum la implementarea unei funcții extrem de importante cu impact pentru miliarde de oameni, iar asta deoarece ea va permite adăugarea unui insigne de verificare pe canalele lor. Acest nou element va oferi utilizatorilor un indicator clar și de încredere al autenticității unui canal de afaceri, reducând semnificativ riscul interacțiunilor clienților cu entități false sau neautorizate.

WhatsApp, prin această inovație pe care o dezvoltă activ, le va permite afacerilor să se aboneze la Meta Verified. Odată cu o actualizare viitoare a aplicației, va exista o nouă setare care va permite afacerilor să se aboneze la Meta Verified și să construiască încredere cu clienții lor prin afișarea unui sigiliu de verificare.

Abonamentul Meta Verified va înlocui WhatsApp Premium, abonamentul anterior ce includea un link personalizat pentru afaceri și posibilitatea de a conecta până la 10 dispozitive. Este important de menționat că aceste două caracteristici vor fi incluse în continuare în abonamentul Meta Verified.

WhatsApp are o Actualizare cu Impact Urias pe Miliarde de Oameni cu iPhone si Android

WhatsApp va avea Meta Verified ca fi o opțiune exclusivă pentru afaceri. Pe lângă faptul că insigna verificată este proiectată să distingă canalele legitime de posibili impostori, afacerile abonate la Meta Verified vor vedea de asemenea insigna verificată afișată în mod proeminent pe profilul lor de afaceri, confirmând astfel legitimitatea lor, așa cum a anunțat Mark Zuckerberg.

Abonamentul va include protecție proactivă împotriva impersonării, concepută pentru a identifica și atenua rapid amenințările de impostură. De asemenea, abonații la Meta Verified vor avea acces la servicii de suport pentru conturi, asigurându-le un canal direct pentru asistență, depanare și abordarea oricăror probleme cu care se pot confrunta.

WhatsApp include in cadrul acestui serviciu de asemenea funcții suplimentare concepute pentru a spori descoperirea afacerilor, facilitând pentru clienți găsirea și angajarea cu acestea. Meta Verified pentru afaceri este în curs de dezvoltare și va fi disponibil într-o actualizare viitoare a aplicației.

Prin Meta Verified, WhatsApp oferă o soluție robustă pentru afaceri, accentuând siguranța, încrederea și vizibilitatea în spațiul digital. Cu această nouă funcție, WhatsApp se angajează să creeze un mediu mai sigur și mai transparent pentru utilizatorii săi, oferind afacerilor instrumentele necesare pentru a se distinge într-un mod autentic și de încredere.