Premiile Golden Globes 2024: Comediantul Jo Koy își bate joc de cuplul Harry și Meghan Markle

premiile golden globes gluma harry si meganLa ceremonia Golden Globes 2024, gazda evenimentului, comediantul Jo Koy, a surprins audiența cu glume îndrăznețe și jignitoare la adresa Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle. Deși cuplul nu a fost prezent la ceremonie, acest lucru nu l-a oprit pe Koy să includă câteva remarci sarcastice în monologul său de deschidere.

Glumele lui Jo Koy pe Scena Golden Globes

Una dintre glumele lui Koy s-a axat pe contractul semnat între Ducele și Ducesa de Sussex și Netflix, făcând aluzie la sumele mari de bani implicate.

Referințe la Seriale Populare: Comediantul a început discursul lăudându-i pe Leonardo DiCaprio și Bradley Cooper, pentru ca apoi să treacă la Harry și Meghan. A făcut o comparație între seria nominalizată la Golden Globe, “The Heirs”, care descrie lupta unei familii fictive pentru moștenire, și “The Crown”, bazat pe evenimente reale.

Gluma despre “The Crown”: “«The Heirs» are nouă nominalizări. Este o serie minunată despre o familie bogată, albă și disfuncțională care complotază – oh, așteptați, e vorba de «The Crown»”, a glumit Koy.

În legătură cu Documentarul Netflix: Koy nu s-a oprit aici și a adăugat: “Ce minunată a fost Imelda Staunton în «The Crown»… Interpretarea ei a reginei a fost atât de frumoasă. Prințul Harry a sunat-o și i-a cerut bani”. De asemenea, a glumit despre documentarul Netflix despre cuplu: “Prințul Harry și Meghan vor continua să primească milioane de dolari pentru a nu face absolut nimic – și asta doar de la Netflix!”.

Controversele Seriei Harry și Meghan

Criticile Seriei: Seriei Harry și Meghan i s-a reproșat portretizarea Regatului Unit ca fiind o țară rasistă. Într-un segment al emisiunii, Harry afirmă că familia regală are un “prejudiciu inconștient” și face parte din “problema” rasismului din Marea Britanie.