Deadpool 3 si alte filme noi MARVEL Studios pe care nu trebuie sa le ratezi

Marvel Studios nu se oprește niciodată în a ne surprinde cu proiecte noi și captivante. Pregătiți-vă să descoperiți noi eroi urmarind lansările viitoare de filme și seriale TV Marvel.

Deadpool 3

Fanii Deadpool așteaptă cu nerăbdare revenirea pe marele ecran a “Mercenarului cu Gura Mare”. Nu doar că îl va introduce pe eroul în roșu și negru în MCU, dar va și conecta universul X-Men cu MCU într-un mod major. Surprinzător, Ryan Reynolds a anunțat că Hugh Jackman se va întoarce ca Wolverine. Deși rămânem nedumeriți cum va fi posibil acest lucru după evenimentele din Logan, avem încredere în Ryan și echipa sa.

În cinematografe pe 26 iulie 2024

Agatha: Darkhold Diaries

“Agatha All Along” încă ne răsună în minte după finalul lui Wandavision, iar acum avem un motiv în plus să o ascultăm tare. Patti LuPone a dezvăluit detalii despre show în timpul unei apariții la The View.

Pe Disney+ în 2024

Captain America: New World Order

Sam Wilson preia numele și scutul fostului său coleg, Steve Rodgers, alias Captain America. După trădarea lui Sharon Carter și introducerea Valentinei Allegra de Fontaine, Sam va trebui să se ridice la înălțimea eroilor iconici.

În cinematografe pe 14 februarie 2025

Thunderbolts

Un nou grup de anti-eroi se profilează, iar distribuția oficială a fost dezvăluită la D23 2022. Printre membrii se numără Julia Louis-Dreyfus, Florence Pugh și David Harbour.

În cinematografe pe 25 iulie 2025

Blade

Vampirii în MCU? Mai mult decât probabil. Mahershala Ali se alătură ca legendarul vânător de vampiri după un cameo special la sfârșitul filmului Eternals.

În cinematografe pe 7 noiembrie 2025

Daredevil: Born Again
După o apariție cameo care a făcut săli întregi să strige de entuziasm, Charlie Cox continuă să revină în Universul Cinematografic Marvel cu un nou serial de 18 episoade.

Pe Disney+ TBD

Ironheart

Dominique Thorne își face debutul în Black Panther: Wakanda Forever, iar fanii sunt entuziasmați să o vadă aducând la viață personajul Riri Williams, alias Ironheart.

Pe Disney+ toamna 2024

Fantastic Four

A patra oară ar putea fi cu noroc pentru Fantastic Four. Marvel a anunțat un nou reboot al echipei de supereroi, cu un distribuție încă de anunțat.

În cinematografe TBD

Avengers: Kang Dynasty

Se pare că Kang Cuceritorul nu se oprește din fapte rele, iar Avengers vor trebui să-l oprească înainte să fie prea târziu.

În cinematografe pe 1 mai 2026

Avengers: Secret Wars

Fanii benzilor desenate Marvel își vor aminti cu siguranță de storyline-ul Secret Wars din 2015, care va prinde viață ca sfârșitul sagăi multiversului și faza 6.

În cinematografe pe 7 mai 2027

Armor Wars

Rhodey revine și lucrurile stau diferit pentru militar, mai ales după pierderea celui mai bun prieten. Inițial propus ca un serial Disney+, acum va fi un film care se va încadra în faza 4 sau 5.

În cinematografe TBA