DIGI RCS & RDS Anunta Toti Romanii, ce da Redus cu 50% Timp de 6 Luni de Zile

DIGI RCS & RDS ambitie

DIGI RCS & RDS, unul dintre grupurile de telecomunicatii care in momentul de fata domina piata din Romania, cand vine vorba despre serviciile pe care le ofera pentru clienti la preturi excelente, vine cu o ofertă de nerefuzat pentru clienții săi: portează-te la DIGI, rețeaua cu Acoperirea #1* în România, și bucură-te de beneficii extraordinare!

DIGI RCS & RDS spune ca daca alegi să te portezi la DIGI Mobil, vei beneficia de o reducere de 50% la abonament în primele 6 luni. Mai mult, DIGI Mobil îți oferă posibilitatea de a achiziționa telefoane de ultimă generație în 24 de rate, fără avans. Astfel, ai libertatea să alegi telefonul dorit, beneficiind de flexibilitate în plată.

DIGI RCS & RDS Anunta Toti Romanii, ce da Redus cu 50% Timp de 6 Luni de Zile

DIGI RCS & RDS are o promotie speciala inclusiv pentru companiile din Romania, iar asta deoarece ea vine în ajutorul antreprenorilor cu oferte personalizate. Portează mai multe numere la DIGI Mobil și bucură-te de tarife din ce în ce mai mici pentru abonamentul BUSINESS NELIMITAT. Iată structura tarifară:

  • 1 – 5 abonamente: 1,65 Euro/lună pentru primele 6 luni, apoi 3,3 euro/lună
  • 6 – 19 abonamente: 1,45 Euro/lună pentru primele 6 luni, apoi 2,9 euro/lună
  • Peste 20 abonamente: 1,25 Euro/lună pentru primele 6 luni, apoi 2,5 euro/lună

Daca alegi sa-ti cumpere de la DIGI RCS & RDS inclusiv un telefon în 24 de rate, atunci il iei cu 0 avans! Solicită oferta direct din pagina telefonului dorit și un reprezentant business va reveni cu detalii complete. În plus, optând pentru abonamentele de mobil Business, vei avea tarife avantajoase pentru apeluri internaționale și roaming.

DIGI RCS & RDS vrea sa ii asigure pe clienti si de, călătoriile tale vor fi mai ușoare. Beneficiază de costuri accesibile în roaming și tarife speciale pentru conversații internaționale (după consumarea minutelor incluse). Detalii complete sunt disponibile pe website.

Nu rata ocazia de a te bucura de ofertele speciale DIGI! Portează-te acum și intră în lumea beneficiilor și tarifelor avantajoase, special concepute pentru nevoile tale. Alege DIGI, alege calitatea și economisește inteligent!

author avatar
Redactia iDevice.ro