Microsoft Anunta Prezentarea unui Nou Joc Indiana Jones pentru XBOX

xbox indiana jones game

Microsoft a anunțat recent că va găzdui un eveniment “Xbox Developer_Direct” pentru a prezenta unele dintre cele mai așteptate jocuri de producție proprie de la sfârșitul acestei luni, inclusiv o primă privire asupra jocului Indiana Jones dezvoltat de creatorii Wolfenstein, MachineGames.

Evenimentul LIVE va fi transmis pe canalele Twitch și YouTube ale Xbox, joi, 18 ianuarie, la ora 3 p.m. Acesta va expune lansările viitoare precum RPG-ul fantastic Avowed de la Obsidian, jocul de strategie cu istorie alternativă Ara: History Untold de la Oxide și Senua’s Saga: Hellblade II, mult așteptatul sequel al hitului din 2017 al Ninja Theory.

Deși aceste jocuri au fost prezentate anterior, Indiana Jones pare să fie vedeta evenimentului. Conform anunțului de pe Xbox Wire, prezentarea de o oră va include aproximativ 10 minute de gameplay din Indiana Jones și va explora povestea și decorul jocului.

Dezvoltarea Jocului Indiana Jones pentru XBOX

MachineGames a anunțat jocul Indiana Jones încă din 2021, și la un moment dat în dezvoltarea sa, era menit să fie un joc multiplatformă lansat în afara ecosistemului Xbox/Windows. Totuși, documentele dezvăluite în timpul cazului FTC vs. Xbox în 2023 au confirmat că ultima aventură video a lui Indy va fi exclusivă pentru Xbox și PC, după achiziția Microsoft a Bethesda și studiourilor sale.

După Developer_Direct, la ora 4 p.m. ET, ZeniMax Online Studios va organiza un eveniment de dezvăluire pentru The Elder Scrolls Online, pentru a oferi o previzualizare a marii actualizări din 2024 a MMORPG-ului. Postarea de pe Xbox Wire menționează, de asemenea, că nu vor fi actualizări din partea echipelor de la Activision Blizzard după finalizarea achiziției de către Microsoft, dar că echipa va împărtăși mai multe despre proiectele lor „mai târziu în acest an”.

Partea Blizzard a companiei și-a actualizat ultima dată fanii la BlizzCon în decembrie, prezentând extensiile viitoare în World of Warcraft și arătând câțiva dintre eroii și modurile noi ce vor veni în Overwatch 2. Astfel, fanii acestor francize nu duc lipsă de anunțuri și prezentări noi.