ING Bank face o SCHIMBARE Impresionanta din Ianuarie pentru Toti Clientii

ing bank adaptare

ING Bank, chair de la inceputul anului 2024, aduce in mod oficial o inovație semnificativă clienților săi din Toata Romania, anuntand lansarea la nivel national a unei noi funcționalități de geolocalizare în cadrul platformei Home’Bank. Acest pas reprezintă un angajament continuu al băncii de a oferi servicii bancare sigure, eficiente și adaptate nevoilor moderne ale clienților săi.

“Începem 2024 cu artificii și te invităm să fii printre primii care folosesc noua noastră funcționalitate de geolocalizare,” a declarat ING Bank. Această funcționalitate inovatoare permite utilizatorilor să beneficieze de un nivel suplimentar de securitate, prin verificarea locației lor atunci când accesează serviciile bancare online.

ING Bank spune ca funcționalitatea de geolocalizare din Home’Bank este proiectată pentru a asigura că accesul la conturile bancare este realizat doar de către proprietarul legitim, reducând astfel riscurile asociate accesului neautorizat. Acest sistem de securitate adițional este ușor de folosit și oferă clienților o liniște deplină, știind că finanțele lor sunt protejate într-un mod mai robust.

ING Bank face o SCHIMBARE Impresionanta din Ianuarie pentru Toti Clientii

ING Bank a inclus in secțiunea “Mai multe – Securitate si login – Geolocalizare” din Home’Bank informații detaliate despre cum să activezi și să folosești această funcționalitate. ING Bank încurajează toți clienții să se familiarizeze cu aceste opțiuni pentru a-și maximiza securitatea online.

Pe lângă introducerea funcționalității de geolocalizare, ING Bank își exprimă speranța că 2024 va fi un an plin de “bunătăți și bunătate” pentru toți clienții săi. Acest mesaj subliniază angajamentul băncii de a contribui la o experiență bancară pozitivă și îmbunătățită pentru fiecare client.

În încheiere, ING Bank își reiterează angajamentul de a oferi un Home’Bank “mereu mai bun”, subliniind dedicarea sa continuă pentru inovație și îmbunătățirea experienței clienților în utilizarea serviciilor bancare online.

În acest nou an, ING Bank continuă să fie un partener de încredere pentru clienții săi, dedicându-se oferirii de soluții bancare sigure, moderne și accesibile, mereu cu un pas înainte în domeniul tehnologiei financiare.

author avatar
Redactia iDevice.ro