Sameday: Anunturile foarte Importante pentru Romani si Livrarile de Colete

Sameday Anunturile Importante Romani Livrarile Colete

Sameday, una dintre cele mai mari companii de curierat din Romania la ora actuala, transmite o serie de anunturi foarte importante pentru milioanele de romani care beneficiaza de pe urma coletelor care sunt livrate de catre companie in fiecare zi, si nu doar in Romania.

Sameday vorbeste mai jos despre beneficiile pe care le ofera pentru romanii care primesc diverse tipuri de colete prin intermediul retelei sale, dar dezvaluie si cate easybox-uri care, nu doar in Romania, ci si in afara tarii, cu mai multe detalii disponibile mai jos.

Sameday anunta romanii privind livrarile de colete expediate

Știai ca easybox-urile cu panouri solare au o baterie internă care stochează energia solară și le permite să funcționeze impecabil chiar și când afară e înnorat sau plouă? Numai bine pentru vremea din decembrie!

Dintre cele peste 3900 de easybox-uri Sameday din România, există cel puțin unul în apropierea ta care te așteaptă! Ai plecat 10 minute de acasă și îți e frică că poate ai ratat curierul? Stai fără griji și află ce poți face din SAMEDAY App.

SAMY e lângă tine și la bine și la greu.  La fiecare easybox, asistentul nostru virtual SAMY te așteaptă cu un cod QR pe care îl poți scana când ai nevoie de sfaturi și soluții dacă întâmpini dificultăți la ridicarea sau încărcarea coletului.

Ți-am spus să stai cu ochii pe noi pentru a afla câte easybox-uri avem… A venit momentul! La sfârșitul anului 2023, rețeaua easybox din România, Ungaria și Bulgaria a strâns 5021 de easybox-uri, iar 2024 îți aduce și mai multe ușițe care îți vor oferi și mai multe locuri pentru a comanda produsele dorite.

author avatar
Redactia iDevice.ro