WhatsApp: Recenta Actualizare cu o Schimbare foarte Importanta Integrata pe Android

whatsapp gestionare

WhatsApp, aplicația populară de mesagerie, aduce o schimbare importantă pentru telefoanele utilizatorilor, o noua actualizare pusa deja in distributie dezvaluind planurile companiei.. Recent, o nouă opțiune a fost introdusă, destinată unui grup select de testeri beta, permițând actualizări automate prin intermediul setărilor aplicației detinute de catre compania americana Meta.

Această caracteristică reprezintă un pas înainte în eficientizarea procesului de actualizare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a alege actualizarea automată a aplicației WhatsApp prin WiFi, odată ce o nouă versiune este disponibilă, împreună cu notificări pentru descărcarea noii versiuni.

WhatsApp are aceasta funcție limitată la dispozitivele care au preinstalată aplicația Meta App Manager, cum ar fi unele dispozitive cu OxygenOS. Acest lucru înseamnă că persoanele care folosesc alte sisteme de operare sau dispozitive fără aplicația Meta App Manager preinstalată nu vor avea acces, în acest moment, la această caracteristică specifică de gestionare a actualizărilor din setările aplicației.

WhatsApp: Recenta Actualizare cu o Schimbare foarte Importanta Integrata pe Android

Este important de menționat că instalarea manuală a aplicației Meta App Manager nu va activa această funcție de gestionare a actualizărilor pe dispozitivele care nu au avut inițial aplicația preinstalată. Introducerea acestei funcții de gestionare a actualizărilor pe dispozitivele cu aplicația Meta App Manager preinstalată aduce avantaje semnificative experienței utilizatorilor.

WhatsApp, prin ceastă abordare, se asigură că utilizatorii pe dispozitivele suportate pot experimenta un proces de actualizare mai eficient, permițând actualizări automate prin WiFi și notificări la timp. Este important de notat că Google Play Store oferă deja utilizatorilor o funcție pentru actualizări automate ale aplicațiilor când sunt disponibile versiuni noi.

Cu toate acestea, anumiți testeri beta care folosesc OxygenOS, precum și modelele selectate de telefoane și tablete Samsung, păstrează controlul asupra primirii notificărilor pentru actualizări. În plus, o scurtătură către Meta App Manager este disponibilă chiar în setările aplicației.

WhatsApp face o schimbare buna, deoarece prin asigurarea unui proces de actualizare simplificat și eficient, platforma continuă să fie în fruntea inovației în domeniul aplicațiilor de mesagerie. Utilizatorii selectați care au acces la această funcție se pot bucura de o gestionare fără probleme a actualizărilor, menținând aplicația la zi cu ultimele funcționalități și îmbunătățiri.