Secretul Netflix despre care Vorbeste tot mai Multa Lume Acum

secretul netflix nike fitness

Netflix, cunoscut pentru diversitatea sa largă de seriale și filme, ascunde acum o caracteristică surprinzătoare și puțin cunoscută publicului larg, devenind tot mai populară în zilele reci de iarnă. Pentru cei care se simt prea obosiți să meargă la sala de fitness după o zi de muncă, sectiunea de Fitness oferită de Netflix – probabil necunoscută pentru mulți dintre voi – ar putea fi soluția ideală.

Într-o colaborare inedită cu Nike Training Club, Netflix ne oferă “opțiunea de a simți arderea caloriilor și apoi de a trece direct la unul dintre serialele noastre preferate”. Programul Nike Training Club include o varietate de antrenamente adaptate tuturor nivelurilor de fitness și exerciții, de la antrenamente de forță, yoga, până la sesiuni de antrenament de intensitate ridicată, toate din confortul propriei locuințe.

Secretul Netflix despre care Vorbeste tot mai Multa Lume Acum

Ce este surprinzător este faptul că Netflix a anunțat această sectiune pe 30 martie 2023… nu foarte multa lume a auzit de ea pana acum. După ce fanii au descoperit Netflix Fitness pe Reddit, reacțiile au fost de uimire totală, un utilizator comentând: “Sfinte sisoe. De ce nu fac publicitate pentru asta?”

Altul a adăugat: “Netflix abia face publicitate pentru orice. Se bazează mai mult pe recomandări.” În timp ce o a treia persoană a explicat: “Nu cred că asta au vrut să spună, ei se refereau la ‘de ce nu apare această sectiune în aplicație, în loc să fie ascunsă în trei niveluri de meniuri’.”

O persoană care a folosit funcția de ceva vreme a spus că i-a “schimbat viața”. “Din cauza lor practic acum yoga”, a explicat aceasta. Din păcate, se pare că videoclipurile de fitness Nike vor părăsi Netflix pe 10 martie 2024.

author avatar
Redactia iDevice.ro