Telekom Romania Mobile Anunță Extinderea Rețelei 5G la Râmnicu-Vâlcea

Telekom Romania Mobile Extinderea Rețelei 5G Râmnicu-Vâlcea

Telekom Romania Mobile continuă extinderea rețelei sale 5G la nivel național și, începând din această săptămână, le oferă utilizatorilor din Râmnicu-Vâlcea și zonele limitrofe acces la beneficiile acestei tehnologii: viteză mare de descărcare, conexiuni stabile, chiar și în locurile aglomerate, latență redusă și consum optimizat al bateriei telefonului.

Râmnicu-Vâlcea intră astfel pe lista orașelor în care Telekom Mobile oferă acces la tehnologia 5G, atât la cartelă, cât și la abonament: București (inclusiv Otopeni), Arad, Brașov (inclusiv Poiana Brașov), Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța (inclusiv Mamaia), Ploiești, Craiova, Pitești și Oradea.

Pentru a putea beneficia de avantajele tehnologiei 5G, utilizatorii au nevoie de un SIM și un terminal compatibil 5G și să se afle în zona de acoperire a tehnologiei 5G.

În oferta promoțională a Telekom Romania Mobile sunt incluse modele variate de terminale compatibile 5G, la prețuri atractive, împreună cu abonamente cu net, minute și SMS-uri nelimitate, într-o rețea de calitate: Honor 90 Lite 5G sau Motorola Moto G84 5G, disponibile in 24 de rate, de doar 3 euro/lună, la abonamentul Nelimitat 15.

În acest moment, tehnologia 5G este disponibilă clienților Telekom Romania Mobile din București si din alte 12 orașe.