De ce te Avertizeaza WhatsApp privind Aplicatiile pentru iPhone si Android, Pericolul Ascuns din Telefoane!

De ce te Avertizeaza WhatsApp Aplicatiile iPhone Android Pericolul

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie pentru iPhone si Android, a decis sa ii avertizeze in mod oficial pe utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca in atentia lor vrea sa aduca o problema extrem de serioasa despre care foarte multa lume ar trebui sa stie chiar in acest moment.

WhatsApp ne vorbeste despre aplicatiile terte pentru iPhone si Android, care sunt gandite pentru a arata precum cea originala, dar sunt de fapt facute de hackeri care vor sa obtina acces la datele noastre, pentru a le folosi in scopuri nu tocmai bune, dupa cum explica mai jos si compania din spatele platformei.

Conform celor de la WhatsApp Messenger, aplicatiile false instalate pe iPhone si Android, pot trimite singure mesaje catre contactele noastre, inclusiv unele menite sa le convinga sa instaleze aplicatii similare, pentru ca datele lor sa poata fi furate mult mai usor de catre hackeri, ceva ce desigur ca nimeni nu-si doreste.

WhatsApp Messenger ne recomanda intotdeuana sa descarcam aplicatia pentru iPhone si Android exclusiv din App Store si Google Play Store, asa ca trebuie sa fim foarte atenti atunci cand primim mesaje cu privire la aplicatiile terte, chiar si cele care promit sa extinda functionalitatea aplicatiei principale, deoarece ele sunt periculoase.

Arată ca WhatsApp 🧐 se comportă cam ca WhatsApp 🤨 dar NU este WhatsApp 🙅. Nu vă lăsați păcăliți de aparențe 🥸 aplicațiile false vă pot trimite spam și înșela persoanele de contact, fără să știți. Aplicațiile false vă pot pune în pericol confidențialitatea și securitatea 🧐 și rețineți: numai WhatsApp vă va menține istoricul de chat sincronizat și în siguranță pe dispozitivele dvs.