ENEL Informeaza Oficial Romanii, Decizia IMPORTANTA a Uniunii Europene de care Nu ai Stiut!

ENEL a decis sa-i informeze in mod oficial pe milioanele de romani din toata tara despre o decizie importanta a Uniunii Europene, aplicata deja pe continent.

ENEL Informeaza Oficial Romanii, Decizia IMPORTANTA Uniunii Europene Nu Stiut

ENEL, unul dintre cele mai mari grupuri de energie care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani din toata tara, a decis sa-i informeze in mod oficial pe romani cu privire la o decizie importanta a Uniunii Europene, despre care foarte multi nu stiau, dar care are un impact major asupra foarte multor persoane.

ENEL Explica mai jos faptul ca Uniunea Europeana a interzis producerea centralelor termice conventionale inca din anul 2016, iar asta deoarece tehnologia folosita pentru fabricarea lor este una invechita, iar unele piese folosite in cadrul acestui tip de produse nu se mai fabrica deasemenea de ceva vreme.

In locul centralelor termice conventionale, cei de la ENEL Romania ne spun ca putem cumpara centrale termince in condensare, care consuma si cu 30% mai putina energie decat o centrala conventionala, astfel ca e important sa ne orientam spre tehnologiile noi de acest gen pentru a beneficia si de costuri mai mici.

ENEL Romania stie foarte bine cat de important este pentru romani sa se bucure de preturi mici pentru energia pe care o consuma, astfel ca e bine sa stim ce optiuni exista cand vine vorba despre incalzirea caselor noastre, alegerea unei centrale potrivite fiind esentiala pentru a ne bucura si de un confort pe masura.

Stiai că producerea centralelor termice convenționale a fost interzisă în Uniunea Europeană începând cu anul 2016. De aici rezultă că nu doar tehnologia este învechită, dar există și posibilitatea ca unele piese să nu mai poată fi înlocuite în cazul unei defecțiuni. Investește într-o centrală termică în condesare, care va consuma cu 30% mai puțină energie decât una clasică?