LIDL Surprinde Clientii din Romania de Luni, NOILE Produse Aduse in Magazine

LIDL ocean poiana

LIDL, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, isi anunta in mod oficial clientii din toata Romania in legatura cu surprizele majore care sunt disponibile in magazinele din toata tara, iar asta pentru ca o serie de produse noi sunt puse la dispozitia noastra incepand din acest moment.

LIDL explica mai jos faptul ca, incepand de astazi sunt disponibile produse in stil american in toate magazinele din Romania, ele fiind disponibile intr-o gama foarte variata, asa cum se intampla de obicei, asa ca avem de unde sa alegem tot ceea ce ne-ar putea interesa in momentul de fata, sa ca de obicei.

Conform celor de la LIDL Romania, vorbim despre binecunoscutele produse Mcennedy, cele care sunt de obicei oferite de catre companie pentru toti clientii care sunt dornici de putina diversitate, asa ca merita sa fim atenti la promotiile care sunt disponibile pentru noi la ora actuala in Romania.

LIDL Surprinde Clientii din Romania de Luni, NOILE Produse Aduse in Magazine

LIDL Romania vorbeste deasemenea inclusiv despre faptul ca in aceasta perioada este prezenta in Poiana Brasov, acolo unde a pregatit o serie de surprize speciale pentru romanii care aleg sa isi faca vacanta la munte, iar mai multe detalii despre ceea ce se intampla, puteti gasi chiar pe website-ul companiei.

Descoperă noutățile în stil american! 🇺🇸 Te așteptăm pe la noi cu burgeri, inele de ceapă, popcorn și multe alte bunătăți. Vezi întreaga ofertă de luni. Îmbrățișează confortul și căldura cu stil! Vezi ofertele de mâine. Plănuiești o excursie la munte ?

Atunci îți dăm întâlnire pe Pârtia cu Surprize Lidl din Poiana Brașov! Împreună cu Pufarici, ți-am pregătit jocuri, premii și multe alte surprize! Ne vedem pe Pârtia Bradul până pe 31 martie, în weekend, de sărbători și în vacanțele școlare.