Probleme la FAN Courier, Anuntul care a Ingrijorat foarte Multi Romani

Probleme FAN Courier Anuntul Ingrijorat Multi Romani

FAN Courier, de departe cea mai mare firma re curierat din toata Romania, are o serie de probleme care sunt aduse in mod oficial in atentia tuturor romanilor, iar asta pentru ca, in baza informatiilor de la ANCOM, compania de curierat a avut cele mai multe reclamatii, cand vine vorba despre serviciile postale.

FAN Courier a inregistrat 30% din totalul plangerilor la ANCOM pentru servicii postale, fiind urmata de Cargus, cu 23% dintre plangeri, insa in mod surprinzator, Posta Romana a avut doar 6% dintre plangeri, in ciuda faptului ca livreaza un numar foarte mare de expeditii zilnic.

Probleme la FAN Courier, Anuntul care a Ingrijorat foarte Multi Romani

Din totalul reclamațiilor, 24% au privit serviciile poștale, principalele probleme reclamate fiind nelivrarea trimiterilor poștale (24% din totalul reclamațiilor privind serviciile poștale), deteriorarea trimiterilor poștale (18%), termenul de livrare (16%) și pierderea sau furtul acestora (13%).

În funcție de numărul de reclamații pe domeniul serviciilor poștale transmise ANCOM, cei mai reclamați furnizori au fost Fan Courier (30%), Cargus (23%), Dynamic Parcel Distribution (18%) și Poșta Română (6%).

6% din reclamațiile primite de ANCOM au vizat alte subiecte, printre care echipamentele radio, regimul rețelelor de infrastructură și procedurile de alocare a frecvențelor pentru emisiile radio.