Survivor All Stars: Incidentul DUREROS si Tensiuni Maxime intre Vedete la Show-ul PRO TV

Survivor All Stars Incidentul DUREROS Tensiuni Maxime Vedete Show PRO TV

Survivor All Stars a continuat la PRO TV, cel mai popular reality show din Romania, aratandu-le romanilor o serie de momente dureroase, dupa ce uneia dintre vedete i-a cazut unul dintre implanturi, imaginile lasand multi oameni cu o impresie cat se poate de clara cu privire la ceea ce se intampla in competitie.

Survivor All Stars este o competitie in care vedetele se infrunta intr-un mediu nu foarte prietenos, iar accidentele sunt cat se poate de obisnuite, provocandu-le probleme extrem de serioase in multe cazuri, cei de la PRO TV prezentand de fiecare data tot ceea ce se intampla in cadrul fiecarei provocari.

Separat de incidentul de zilele trecute, tensiunile au fost maxime intre vedetele de la Survivor All Stars, iar asta pentru ca provocarile au dus la noi eliminari, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre multe momente in care actiunea s-a derulat la intensitate maxima, in direct la PRO TV.

Survivor All Stars continua saptamana viitoare cu o serie de noi provocari pe care cei de la PRO TV le-au pregatit pentru vedetele care se infrunta pentru a castiga marele premiu, asa ca vom avea cu siguranta parte de cateva seri extrem de interesante, deci va merita sa ne uitam cu atentie la ceea ce a fost gandit pentru noi.

LIMITE forțate și TENSIUNI la cote maxime la Survivor ALL STARS! Eliminare șocantă la Survivor All Stars 2024! Ce Războinic pleacă acasă. Incident dureros în tabăra Războinicilor: ”Mi-a căzut implantul!”. Nu rata cel mai PUTERNIC show din lume. Marți, miercuri și joi, de la 21:30, la PRO TV.