Survivor All Stars: Premiera Surprinzatoare de ULTIMA ORA Anuntata de PRO TV pentru Show!

Survivor All Stars are anuntata o premiera surprinzatoare, de ultima ora, de catre cei de la PRO TV, iata ce vesti grozave au pentru milioane de romani.

Survivor All Stars Premiera Surprinzatoare ULTIMA ORA Anuntata PRO TV Show

Survivor All Stars continua saptamana aceasta cu o premiera surprinzatoare pe care cei de la PRO TV au anuntat-o pentru milioanele de romani care urmaresc cu sufletul la gura noutatile show-ului si vorbim despre ceva ce putini romani se asteptau sa vada, dar ceva care vine ca o veste extrem de interesanta.

Survivor All Stars va fi disponibil de astazi, cu o zi in avans pe platforma de streaming video la cerere pe care cei de la PRO TV o au, astfel ca toti cei care platesc pentru a avea acces la ea, vor putea sa vada inaintea multora tot ceea ce se intampla in cel mai popular reality show din Romania, asa ca aveti ce sa vedeti.

Cei de la PRO TV ne arata deasemenea mai jos si provocarile speciale care au fost pregatite pentru Survivor All Stars Romania, iar asat pentru ca noi obstacole vor trebui sa fie depasite de catre concurentii care lupta pentru a castiga in aceasta competitie atat de populara, dar atat de complicata, in final.

Survivor All Stars Romania va mai elimina saptamana aceasta si cativa concurenti care vor pierde in luptele pentru imunitate, astfel ca e bine sa fiti pregatiti sa vedeti vedetele favorite plecand din competitie, ceva ce desigur ca nu va bucura chiar atat de multa lume, dar e bine sa fiti constienti ca asta se va intampla.

Miza crește la Survivor ALL STARS! Urmărește cel mai puternic show din lume! Astăzi, mâine și joi, de la 21:30. O nouă surpriză la SURVIVOR ALL STARS! Ce se va întâmpla cu show-ul, începând cu această săptămână. O premieră surprinzătoare în cel mai puternic show din lume!