iOS 18 Concept ne Arata cat de Mult s-ar putea Schimba Sistemul de Operare pentru iPhone

ios 18 concept video

iOS 18 este in pregatire pentru lansare in momentul de fata, compania Apple avand planuri foarte mari pentru viitoarea versiune a sistemului de operare, insa intre timp avem ocazia de a vedea un concept care ne aduce in atentie ce-ar putea oferi aceasta noua versiune.

iOS 18 este prezentat in clipul video de mai jos cu o varietate de modificari pentru elementele de design si felul in care interactionam cu ele pentru a controla diverse functii, totul fiind gandit in ideea de a ne facilita accesul mai usor la anumite lucruri.

iOS 18 este zvonit pentru a avea implementate inclusiv modificari de design care sa fie similare cu ceea ce exista in Vision OS pentru Apple Vision Pro, dar desigur ca acest concept nu le pune in evidenta, insa e bine sa aveti in vedere inclusiv aceasta posibilitate.

iOS 18 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial de catre compania Apple in luna iunie a acestui an, in cadrul evenimentului anual WWDC 2024, prima versiune beta fiind lansata in ziua prezentarii, in timp ce versiunea finala va fi lansata in toamna.