PRO TV Anunta o Premiera ABSOLUTA pentru Survivor All Stars in Consiliul Tribal!

Survivor All Stars continua astazi cu o premiera absoluta pe care PRO TV o anunta pentru consiliul tribal, iata ce importanta a fost luata.

PRO TV Anunta Premiera ABSOLUTA Survivor All Stars Consiliul Tribal

Survivor All Stars, cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, are anuntata o premiera absoluta de catre PRO TV pentru Consiliul Tribal, provocarile pe care trustul media le-a pregatit in confruntarile saptamanale fiind completate si de alte modificari facute pentru modul in care se desfasoara consiliile.

Survivor All Stars nu are dezvaluita de catre PRO TV marea schimbare pe care o face pentru Consiliul Tribal, astfel ca in aceasta seara de la ora 21:30 va fi dezvaluit totul, insa pana atunci vom vedea noi lupte intre concurenti pentru a obtine imunitatea care ii salveaza de la eliminare, cel mai ravnit trofeu in momentul de fata.

PRO TV face in mod constant schimbari pentru Survivor All Stars, astfel incat sa mentina interesul oamenilor la un nivel ridicat fata de competitie, iar asta e perfect normal, in contextul in care lumea este foarte interesata sa vada tot ceea ce se intampla in competitie si cum evolueaza vedetele in lupta pentru premiul cel mare.

Survivor All Stars Romania inca este foarte departe de final, astfel ca mai avem destule saptamani de joc in care vom vedea cat de mare este dorinta vedetelor de a castiga, asa ca ramane doar sa fim in mod placut surprinsi de ceea ce au pregatit atat PRO TV, cat si vedetele pentru noi in aceasta perioada.

Jocul trece la nivelul următor! Nimeni nu se așteaptă la ce urmează. Ce se întâmplă diseară în Consiliul tribal. Nimic nu va mai fi la fel în sezonul suprem Survivor ALL STARS! O premieră absolută pune triburile pe jar. Urmărește cel mai puternic show din lume! Astăzi, de la 21:30.