DACIA Duster: Foto cu un Model EXCLUSIV la care Romanii nu Indrazneau sa Viseze

DACIA Duster, unul dintre cele mai populare SUV-uri ale momentului, apare intr-o imagine care i-a facut pe unii romani sa viseze foarte frumos.

DACIA Duster mic

DACIA Duster ramane una dintre masinile cele mai populare ale momentului, chiar daca a fost prezentata cu putin timp in urma, iar deocamdata masina nu a ajuns la vreun client care a comandat-o, livrarile incepand in martie. Desi DACIA Duster aduce foarte multe noutati, vorbim totusi deocamdata doar despre modelele clasice, care au 4 usi, fara ca vreo versiune coupe sa fi fost creata de catre cei de la DACIA pentru a fi pusa in vanzare pe piata.

DACIA Duster intr-o versiune coupe ar fi o masina extrem de interesanta, poate chiar si cu vanzari foarte bune, insa fara ca Renault si DACIA sa se gandeasca serios la a lansa un asemenea model, multi nici nu sperau sa-l vada. In ciuda acestui lucru, un designer s-a gandit sa creeze totusi un concept al unei versiuni coupe a DACIA Duster, si versiunea arata extrem de interesant, atat de interesant incat a aprins imaginatia multor fani DACIA.

DACIA Duster: Foto cu un Model EXCLUSIV la care Romanii nu Indrazneau sa Viseze

DACIA Duster intr-o versiune coupe nu ar fi la fel de practica precum modelele actuale, probabil ar fi si usor mai scumpa, pentru ca am vorbi si despre mulde modificari pentru procesul de productie al masinii. Avand in vedere ca exista deja destui producatori concurenti ai DACIA care au masini de acest gen, poate ca un DACIA Duster coupe n-ar fi tocmai ceva extrem de neobisnuit, mai ales daca se vor si gasi clienti interesati de acest model.

DACIA Duster nu a avut vreodata o versiune coupe, iar daca ma gandesc bine, DACIA nu a avut vreun model coupe dupa ce a fost preluata de catre Renault, asa ca e greu de spus daca viziune aceasta poata deveni realitate. In ciuda acestui lucru, e frumos de vazut ca o versiune coupe a DACIA Duster poate totusi sa arate extrem de interesant, mai ales in contextul in care SUV_urile de acest gen au devenit destul de cautate in ultimii ani de zile.

DACIA Duster urmeaza sa ajunga in reprezentantele din toata Romania in cursul lunii martie, cei de la DACIA avand precomenzi mari pentru noua masina, asa ca e de asteptat ca si vanzarile sa fie pe masura asteptarilor.